ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

H M·A·C Cosmetics Ελλάδος μέσω του M·A·C VIVA GLAM στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας με 100,000€


6 Απριλίου 2020

H M·A·C Cosmetics Ελλάδος μέσω του M·A·C VIVA GLAM στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας με 100,000€

ΤΟ 100% ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΓΙΟΝ VIVA GLAM ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ COVID-19

ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Η ΔΩΡΕΑ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ 10 ΕΚ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 250 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ COVID-19.

jenny.gr

Βοηθήστε μας να στείλουμε όλοι μαζί ένα μήνυμα υποστήριξης και αλληλεγγύης σε όλους όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο Instagram με ένα «ψηφιακό» φιλί ευγνωμοσύνης, χρησιμοποιώντας το hashtag: #MACKissOfGratitude

Το M·A·C VIVA GLAM επεκτείνει τη φιλανθρωπική του δράση του προκειμένου να υποστηρίξει τις ευπαθείς ομάδες εν’ όψη μίας νέας παγκόσμιας πανδημίας. H πρόσθετη αυτή υποστήριξη, θα διευκολύνει τόσο τους ήδη υπάρχοντες συνεργάτες της M·A·C όσο και νέους οργανισμούς με βοηθητικά κεφάλαια, έκτακτης ανάγκης, για τον COVID-19.

Η M·A·C Cosmetics ανακοινώνει ότι μέσω της μακροχρόνιας πρωτοβουλίας της, VIVA GLAM, η οποία υποστηρίζει οργανισμούς και δράσεις που παρέχουν βοήθεια και υπηρεσίες σε βασικές ανάγκες ευπαθών ομάδων πληθυσμού, προσφέρει 10 εκατομμύρια δολάρια σε πάνω από 250 τοπικούς οργανισμούς παγκοσμίως, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή βοηθώντας ανθρώπους που βρίσκονται σε υψηλό κίνδυνο, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19.

Η φιλανθρωπική δράση της M·A·C Cosmetics με το VIVA GLAM ξεκίνησε το 1994 και έχει συγκεντρώσει πάνω από 500 εκ. δολάρια παγκοσμίως, αποκλειστικά μέσω της πώλησης προϊόντων για τα χείλη M·A·C VIVA GLAM. Στόχος της αρχικά ήταν να προσφέρει ουσιαστική διαφορά στην καθημερινότητα και στις ζωές των ανθρώπων που είχαν προσβληθεί από το HIV/AIDS.

To 100% των πωλήσεων (μείον του ΦΠΑ), από την πώληση ενός VIVA GLAM lipstick, προοριζόταν για οργανισμούς που υποστήριζαν αυτό το σκοπό. Σήμερα, εν’ όψη μίας νέας παγκόσμιας πανδημίας, επεκτείνει τη δράση της.

Συνδυάζοντας τη λάμψη του μακιγιάζ, με ένα αυστηρό φιλανθρωπικό πρόγραμμα, η M·A·C Cosmetics έχει συνεργαστεί με «προκλητικά» και δυνατά ονόματα διεθνούς φήμης, όπως είναι οι: Winnie Harlow, Sia, Miley Cyrus, Elton John, Mary J. Blige και Ricky Martin με σκοπό να συνεισφέρουν κι εκείνοι στις πωλήσεις των VIVA GLAM lipsticks. Από τα έσοδα των VIVA GLAM lipsticksχρηματοδοτούνται οργανισμοί οι οποίοι στηρίζουν ευπαθείς ομάδες γυναικών, κοριτσιών και ανθρώπων της LGBTQ+ κοινότητας για θέματα υγείας και ισότητας, ενώ παράλληλα συνεχίζεται η υποστήριξη σε όσους έχουν προσβληθεί ή επηρεάζονται από τοHIV/AIDS. Μέχρι σήμερα, τα έσοδα από τα VIVA GLAM lipsticks, έχουν χρηματοδοτήσει πάνω από 1.800 οργανισμούς σε όλο τον κόσμο.

Για να μπορεί να είναι ενεργή η προσπάθεια του VIVA GLAM, χρειάζεται η συνεχής στήριξη της M∙A∙C κοινότητας και των εσόδων από τα VIVA GLAM Lipsticks.

Για να γίνετε μέρος όλης αυτής της προσπάθειας σήμερα μπορείτε να αγοράσετε οποιοδήποτε VIVA GLAM Lipstick από την ιστοσελίδα μας WWW.MACCOSMETICS.GR
Επισκεφθείτε το https://www.maccosmetics.gr/vivaglam για να ενημερωθείτε περισσότερο για το VIVA GLAM.

Λίγα λόγια για τη M·A·C Cosmetics:

Η M·A·C Cosmetics (Make-up Art Cosmetics), είναι μια κορυφαία μάρκα επαγγελματικών προϊόντων μακιγιάζ και αποτελεί μέρος του ομίλου Estée Lauder Companies. Δημιουργήθηκε στο Τορόντο του Καναδά 30 χρόνια πριν και η αναγνωρισιμότητα του brandαναπτύχθηκε χάρη στο word-of-mouth, μεταξύ των makeup artists, των μοντέλων, των φωτογράφων και των δημοσιογράφων, σε όλο τον κόσμο. Η M·A·C αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πάνω από 100 χώρες παγκοσμίως και είναι Νο1 μάρκα μακιγιάζ στις περισσότερες από αυτές.

Ακολουθείστε την M·A·C στο Instagram, στο Facebook, στο Twitter, στο Snapchat και στο Pinterest @MACCosmetics και δείτε βίντεο τηςM·A·C στο YouTube, youtube.com/maccosmetics.

Ακολουθείστε τη M·A·C στην Ελλάδα, στο Instagram & στο Facebook @MACCosmeticsGreece

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.