ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Νέα συλλογή Power Stay για τα μάτια από την Avon: Τρία νέα προϊόντα μακιγιάζ ματιών για αψεγάδιαστη εμφάνιση από το πρωί έως το βράδυ


3 Ιουνίου 2020

Νέα συλλογή Power Stay για τα μάτια από την Avon: Τρία νέα προϊόντα μακιγιάζ ματιών για αψεγάδιαστη εμφάνιση από το πρωί έως το βράδυ

H Avon εμπλουτίζει την αγαπημένη και επιτυχημένη σειρά Power Stay με τρία νέα, μοναδικά προϊόντα: μάσκαρα, μολύβι ματιών και σκιά σε στικ προσφέρουν το θρυλικό βλέμμα που κάθε γυναίκα ονειρεύεται. Έχοντας απολαύσει οι γυναίκες το τολμηρό ματ χρώμα και την απίστευτη σταθερότητα της ήδη επιτυχημένης σειράς κραγιόν, μέικ απ & concealer Power Stay, η νέα συλλογή για τα μάτια έρχεται με μία μοναδική, αδιάβροχη φόρμουλα για να τους δώσει την δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο και ανθεκτικό μακιγιάζ, για αψεγάδιαστη εμφάνιση από το πρωί μέχρι το βράδυ.

jenny.gr

Μάσκαρα Power Stay: Υπόσχεται εκρηκτικό όγκο για 24 ώρες και με τεχνολογία που κλειδώνει το χρώμα (Colour Lock), η νέα Μάσκαρα Power Stay αντιστέκεται στην θερμότητα, την υγρασία και τον ιδρώτα, προσφέροντας έντονες βλεφαρίδες, με έως και 9 φορές περισσότερο όγκο και χρώμα που διαρκεί. Η τεχνολογία Colour Lock, εμπλουτισμένη με κολλαγόνο, πρωτεΐνες και αμινοξέα, «αγκαλιάζει» κάθε βλεφαρίδα, «κλειδώνοντας» το αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα, το καμπυλωτό της βουρτσάκι, δεν αφήνει περιθώρια λάθους, βοηθώντας σας να αποφύγετε τους κόμπους, τις μουντζούρες και τις νιφάδες.

jenny.gr

Σκιά σε Στικ Power StayΜε κρεμώδης σύνθεση για εύκολη εφαρμογή, προσφέρει έντονο και ομοιόμορφο χρώμα που διαρκεί για 16 ώρες. Αυτό το 2 σε 1 προϊόν σάς δίνει τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε και ως μολύβι ματιών αλλά και ως σκιά, ενώ η ενσωματωμένη ξύστρα διατηρεί το άκρο αιχμηρό για εφαρμογή ακριβείας όπου και αν βρίσκεστε, επιτυγχάνοντας σαγηνευτικό βλέμμα από το πρωί έως το βράδυ.

jenny.gr

Moλύβι Ματιών Power StayΗ σύνθεσή του είναι επίσης κρεμώδης, γλιστράει απαλά για ομοιόμορφη και λεία εφαρμογή και προσφέρει ζωντανό και έντονο χρώμα για 16 ώρες. Αδιάβροχο και ανθεκτικό στον ιδρώτα, αποδίδει έντονες γραμμές, χωρίς να μουντζουρώνει. Δεν χρειάζεται ξύστρα καθώς είναι μηχανικό, ενώ η ποικιλία χρωμάτων το καθιστά ιδανικό για όλες τις προτιμήσεις.

«Βασικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε γυναίκες προϊόντα που ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες και τις προσδοκίες τους. Με την καινοτόμο φόρμουλα Power Stay της Avon, κάθε γυναίκα μπορεί να είναι σίγουρη για το αποτέλεσμα και να αισθάνεται αυτοπεποίθηση για το μακιγιάζ της, καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας», εξηγεί η κα Εύη Οικονόμου, Marketing & SalesSupport Manager της Avon Ελλάδας

H νέα συλλογή Power Stay για τα μάτια της Avon είναι διαθέσιμη online στο avoncosmetics.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.