ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Ένα ξεχωριστό Nails & Beauty spot


21 Νοεμβρίου 2021

Ένα ξεχωριστό Nails & Beauty spot
gk Nails and Makeup: Ένα ξεχωριστό Nails & Beauty spot

Το gk Nails and Makeup Spot είναι ένας καλαίσθητος χώρος που με αγάπη δημιουργήθηκε για εσάς στην Αγία Παρασκευή. Ένα ξεχωριστό Nails & Beauty spot για mani-pedis που μαγνητίζουν τα βλέμματα. Αφετηρία τα κορυφαία υλικά και η εντυπωσιακή παλέτα χρωμάτων των πιο αναγνωρισμένων εταιρειών (LALOO, CND κ.ά) 

jenny.gr

To ανθρώπινο δυναμικό δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια και θα ευχαριστηθείτε ένα αξέχαστο pampering άνω και κάτω άκρων που το αισθητικό αποτέλεσμα σίγουρα θα εντυπωσιάσει. 

jenny.gr

Ο χώρος μοντέρνος και προσεγμένος θα σας κάνει να χαλαρώσετε αμέσως και να απολαύσετε ολοκληρωμένες υπηρεσίες από το εξειδικευμένο προσωπικό. Νέες τάσεις, έμπειρο team με δημιουργική διάθεση και θετική ενέργεια θα σας μυήσει στην απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και περιποίησης. 

jenny.gr

Πανέμορφα σχέδια και χρώματα μεταμορφώνουν τα άκρα σας ακολουθώντας αυστηρές διαδικασίες απολύμανσης για κάθε πελάτη ξεχωριστά.Κάθε λεπτομέρεια πάνω μας, μας κάνει ξεχωριστούς και τα υγιή & καλοσχηματισμένα άκρα πάντα κερδίζουν το στοίχημα για μία εντυπωσιακή εμφανιση.

jenny.gr

Το gk Nails and Makeup Spot σας εγγυάται chic, fun και stylish αποτέλεσμα δημιουργώντας μια διαφορετική, εξατομικευμένη εμπειρία. 

jenny.gr

Εδώ επίσης θα βρείτε προσεγμένο retail section με επιλογές σε body lotion, κοσμήματα, hair items, scrunchies και αρωματικά κεριά. 

jenny.gr

Με motto το •Beauty comes from within• το gk Nails υπόσχεται ότι θα φροντίσει με τον καλύτερο τρόπο την περιποίηση σας και σας προτρέπει να το επισκεφθείτε! 

Χίου 8 , Αγία Παρασκευή 15343 
2106084192-6945667703
Fb GK Nails&MakeUp Spot
Instagram: gknailsandmakeupspot 
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.