ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η MAC Cosmetics διευρύνει τη σειρά MAC Studio Fix


25 Απριλίου 2023

Η MAC Cosmetics διευρύνει τη σειρά MAC Studio Fix
Conceal και correct — παντού και πάντα — με την τελευταία προσθήκη στη δημοφιλή σειρά M·A·C Studio Fix: Studio Fix Every-Wear All-Over Face Pen

Σχεδιασμένο για κάθε απόχρωση και κάθε στυλ, το Studio Fix Every-Wear All-Over Face Pen, διαθέσιμο σε 33 αποχρώσεις, συγκεντρώνει foundation και concealer σε μια μόνο σύνθεση, αποτελώντας ένα μοναδικό face pen υψηλής απόδοσης.

Το Studio Fix Every-Wear είναι έτοιμο να προσφέρει άψογη κάλυψη με φυσικό ματ φινίρισμα που διαρκεί άνετα για 36 ώρες χωρίς να σχηματίζει πτυχές ή να κολλάει.

Με την εξαιρετικά ανάλαφρη υφή που αναμιγνύεται άψογα με την επιδερμίδα – χάρη στο συνδυασμό του ενυδατικού υαλουρονικού οξέως, της ενεργητικής καφεΐνης και της προστατευτικής βιταμίνης E- το Studio Fix Every-Wear All-Over Face Pen βελτιώνει την επιδερμίδα με την καθημερινή χρήση, ενισχύοντας τα επίπεδα ενυδάτωσης κατά 44% στη στιγμή και κατά 53% μετά από χρήση μιας εβδομάδας.

Jenny.Gr

“Αυτή η νέα must-have βάση,” όπως αναφέρει ο Anton Zimin, M·A·C Artistry Manager, APAC. “Το Studio Fix Every-Wear λειτουργεί για όλους. Η εξαιρετική ακρίβεια που προσφέρει το ειδικό στόμιο, βοηθά στην εφαρμογή της σωστής ποσότητας του προϊόντος με ένα μόνο κλικ έτσι ώστε η επιδερμίδα να αποκτήσει τη φρέσκια και νεανική όψη που αναζητείτε.

Κλικάρετε, ταμπονάρετε και χτίστε το makeup σας. Διορθώστε τις δυσχρωμίες, καλύψτε τους μαύρους κύκλους και αναβαθμίστε το contour σας με τα αγαπημένα σας concealer tricks. Το Studio Fix Every-Wear All-Over Face Pen είναι ειδικά σχεδιασμένο για να είναι τόσο ευέλικτο όσο εσείς το χρειάζεστε.

Το Studio Fix look αδιαμφισβήτητα ξεχωρίζει για το ονειρικό του φινίρισμα: ματ,blurred,με άψογο αποτέλεσμα. Η πούδρα Studio Fix Pro Set + Blur Weightless Loose Powder έχει δημιουργηθεί για να σταθεροποιήσει και να απογειώσει το μακιγιάζ σας σε κάθε περίσταση – από selfies και zoom calls, έως φωτογραφήσεις εξώφυλλων και performance μπροστά στο φως των προβολέων.

Jenny.Gr

«Από το makeup kit απευθείας στο makeup bag σας, η Studio Fix Pro Set + Blur Weightless Loose Powder αποτελεί το απόλυτο makeup essential που θα προσφέρει στο μακιγιάζ σας το επαγγελματικό αποτέλεσμα που αναζητάτε.» λέει η Dominic Skinner, M·A·C Global Senior Artist.

Η πούδρα προσφέρει ένα εξαιρετικό ματ φινίρισμα με μία ανάλαφρη αίσθηση, σαν μια δεύτερη επικάλυψη στην επιδερμίδα, που ρυθμίζει άψογα το μακιγιάζ σας, προσφέροντας ένα απαλό επαγγελματικό αποτέλεσμα. Studio Fix Pro Set + Blur Weightless Loose Powder διατίθεται σε επτά photo-friendly αποχρώσεις, που περιλαμβάνουν ημιδιάφανους κόκους πούδρας για ένα αναλλοίωτο σταθερό αποτέλεσμα που δεν θα φαίνεται θαμπό. Αυτή η σειρά περιλαμβάνει επίσης μια ολοκαίνουργια ημιδιαφανή απόχρωση από dual
πούδρες κατά της λιπαρότητας για ένα άμεσο λαμπερό και ματ αποτέλεσμα.

Δημιουργήθηκε για να σταθεροποιεί το μακιγιάζ και να απορροφά άμεσα κάθε ίχνος λιπαρότητας.

Το blend της πούδρας διαθέτει επίσης μια ειδική σύνθεση που εξασφαλίζει την άμεση καταπολέμηση της λιπαρότητας και υπόσχεται ότι το Pro matte look θα διαρκέσει όλη μέρα και όλη νύχτα.

«Η πούδρα είναι η νέα μου επιλογή για το απόλυτο ματ αποτέλεσμα που δεν δείχνει βαρύ, και διατηρεί τα επίπεδα λιπαρότητας της επιδερμίδας» Αναφέρει η Gisel Calvillo, M·A·C Senior National Artist. Εμπλουτίστε την βάση σας και σταθεροποιήστε το look σας με το υψηλής ποιότητας σφουγγαράκι, ιδανικό για τα touch-ups της τελευταίας στιγμής.

PRO TIP:

«Εφαρμόστε μια σημαντική ποσότητα Studio Fix Pro Set + Blur Weightless Loose Powder γύρω και κάτω από τα μάτια σας πριν εφαρμόσετε οποιαδήποτε σκούρα σκιά ματιών. Αυτό θα σας βοηθήσει να διορθώσετε το eye look σας χωρίς να χρειαστεί να ξαναφτιάξετε ολόκληρη τη βάση. Στη συνέχεια, ολοκληρώστε το look με έναν ελαφρύ ψεκασμό από το Fix+» —Dominic Skinner, M·A·C Global Senior Artist

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.