ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Τα 5 γυναικεία αρώματα Tom Ford που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις (θα τα βρεις με έκπτωση)


Ελένη Τσούτση

1 Αυγούστου 2023

 Τα 5 γυναικεία αρώματα Tom Ford που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις (θα τα βρεις με έκπτωση)
Instagram/@ 99bottledscents
Μήπως πρέπει να ανανεώσεις την συλλογή σου με ένα διαχρονικό Tom Ford άρωμα;

Αν ψάχνεις για ένα νέο signature άρωμα που θα συντροφεύει όλες τις στιγμές σου, τότε είναι λογικό να επενδύσεις σε μια μάρκα που εμπιστεύεσαι. Τα γυναικεία αρώματα Tom Ford είναι μια αγορά που σίγουρα δεν θα μετανιώσεις και τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να επενδύσεις αφού έχουμε εκπτώσεις.

Από όλα τα luxe brands που δημιουργούν αρώματα, η σειρά αρωμάτων Tom Ford είναι αναμφίβολα μία από τις καλύτερες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οTom Ford είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς σχεδιαστές του αιώνα μας. Μέσα σε λιγότερο από μια εικοσαετία έχει καταφέρει να χτίσει μια υπερπολυτελή μάρκα που ανταποκρίνεται στους πιο απαιτητικούς καταναλωτές παγκοσμίως. To brand “TOM FORD BEAUTY” ξεκίνησε από ένα και μοναδικό άρωμα το 2006, το BLACK ORCHID, και πλέον αποτελείται από μια ολοκληρωμένη συλλογή βραβευμένων αρωμάτων.

Οι μυρωδιές των αρωμάτων δεν μοιάζουν με άλλες και είναι τόσο ιδιαίτερες. Συνδυάζουν ποιοτικά συστατικά με εκπληκτικές αρωματικές νότες και έχουν μια μοναδική αφήγηση. Είτε αναζητάς για ένα νέο άρωμα βανίλιας είτε για ένα καλοκαιρινό άρωμα για να φορέσεις στις διακοπές σου, αυτή η μάρκα τα έχει όλα.

1. TOM FORD Soleil de Feu Eau de Parfum - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

To Soleil De Feu αιχμαλωτίζει την μεγαλοπρέπεια του ήλιου όπως βασιλεύει και αντανακλάται στη θάλασσα ζωγραφίζοντας τον ουρανό με φλογερές ακτίνες φωτός.

2. TOM FORD Private Blend Tuscan Leather EAU DE PARFUM - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Το Private Blend Tuscan Leather Eau De Parfum , εμπνευσμένο απο την αγάπη του Τom Ford για τα πολυτελή δέρματα και την αισθησιακή τους υφή, το άρωμα αυτό αποτυπώνει τις ζωώδεις και ταυτόχρονα απαλές πτυχές του δέρματος. Το γιασεμί της νύχτας και το μαύρο suede δίνουν μια ξεχωριστή και μοντέρνα διάσταση, ακατέργαστη και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένη.

3. Τom Ford Black Orchid Eau de Toilette - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Το Black Orchid Eau de Toilette αποκαλύπτει μια αναζωογονητική αίσθηση πληθωρικών λουλουδιών που ζωντανεύουν με νότες από μαύρο δαμάσκηνο και πατσουλί.

4. TOM FORD Private Blend White Suede Eau De Parfum - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Για τον Tom Ford, δέρμα και suede ασκούν μια έντονη εθιστική έλξη. Στο Private Blend White Suede Eau De Parfum, σε αυτό το κομψό άρωμα απο musk, συλλαμβάνει την πρωταρχική ουσία απο αυτά τα ευάλωτα, αισθησιακά συστατικά χαρίζοντας τους μια νέα διάσταση με ένα εξαιρετικό musk medley που κορυφώνεται με βελούδινο τριαντάφυλλο και ζεστό κεχριμπάρι.

5. Tom Ford Azure Lime Eau de parfum - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Το Tom Ford Azure Lime Eau de parfum,αιχμαλωτίζει την ανέμελη διάθεση και ήρεμη γοητεία του Mustique, του ειδυλλιακού ιδιωτικού νησιού της Ανατολικής Καραϊβικής.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.