ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: Εσείς κάνετε scrub χεριών;


TSVIGKOU

11 Δεκεμβρίου 2016

hand-vintage-old-book.jpg

Όπως ενυδατώνουμε πρόσωπο και σώμα, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και στα χέρια μας. Ιδιαίτερα το χειμώνα χρειάζονται extra περιποίηση. Καθημερινά η ενυδατική χεριών πρέπει να εφαρμόζεται με την ίδια συχνότητα που βάζουμε την κρέμα προσώπου μας.
Πολλές φορές όμως δεν αρκεί μόνο ένα προϊόν. Το scrub χεριών βοηθάει τρομερά να ενυδατώσουμε ακόμα καλύτερα τα χέρια μας και να διώξουμε την όψη και αφή ξηρότητας για όλο το χειμώνα.
Δοκίμασα την παρακάτω DIY συνταγή για scrub χεριών και ήταν τρομερά βοηθητική. Κάντε την και θα δείτε άμεσα αποτελέσματα.

Υλικά

  • 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Διαδικασία

Ανακατέψτε τα δύο υλικά μαζί και κάντε απαλές κινήσεις στα χέρια σας. Επιμείνετε στην πάνω πλευρά και ύστερα εισχωρήστε ανάμεσα στα δάχτυλα και σε όλη το χέρι σας. Μπορείτε να προχωρήσετε μέχρι τους αγκώνες σας. Ξεβγάλετε με χλιαρό νερό και σκουπίστε τα χέρια σας, με μία καθαρή πετσέτα κάνοντας απλά ταμποναριστές κινήσεις.
Αν σας περισσέψει υλικό, μπορείτε να το εφαρμόσετε και στα πόδια σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.