ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Tips για να ξυπνήσετε όμορφες!


28 Σεπτεμβρίου 2014

Μήπως ξυπνάτε με πρησμένα μάτια; Τότε η λύση είναι να στηρίξτε το κεφάλι σας πιο ψηλά, χρησιμοποιώντας δύο μαξιλάρια. Επίσης, το πρωί, μπορείτε να βάλετε μια κρύα πετσέτα στα μάτια σας και οι σακούλες θα εξαφανιστούν. Ένας ;άλλος τρόπος για να ξυπνήσετε πιο λαμπερές το πρωί, είναι να κάνετε ένα ζεστό μπάνιο πριν κοιμηθείτε. Αυτή η συνήθεια μπορεί να βελτιώσει πάρα πολύ το δέρμα σας και να φαίνεστε πιο φρέσκες.

Λίγο αλκοόλ το βράδυ μπορεί να σας χαλαρώνει, αλλά, την επόμενη μέρα υπάρχει περίπτωση, να αντικρίσετε στον καθρέφτη ένα πιο ξηρό δέρμα με πόρους. Άρα, με το που ξυπνήσετε, χρησιμοποιήστε μια λοσιόν με θειικό ψευδάργυρο, που μπορεί να μειώσει τους πόρους. Επίσης, μειώστε την νυχτερινή κατανάλωση αλκοόλ και να πίνετε άφθονο νερό.

Μήπως ο φίλος σας έχει ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο το πρωί; Αυτό μπορεί να οφείλεται στη στάση που κοιμάται. Εάν, το βράδυ κοιμάστε μπρούμυτα, τότε θα ξυπνήσετε με ρυτίδες, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο στέρνο σας. Προσπαθήστε, να αλλάξετε σιγά σιγά αυτή τη συνήθεια, για να μην γίνουν οι ρυτίδες μόνιμες με το πέρασμα του χρόνου. Τέλος, εάν είστε ξενύχτηδες, υπάρχει περίπτωση το βράδυ, να αναζητήσετε κάτι αλμυρό. Όμως, προσοχή τα αλμυρά σνακ μπορεί να σας «χαρίσουν» ένα πρησμένο πρόσωπο το πρωί. Αυτό συμβαίνει επειδή, τα τρόφιμα που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε αλάτι, προκαλούν κατακράτηση νερού, με αποτέλεσμα το πρήξιμο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.