ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Μικρά tips για όμορφα και ζουμερά χείλη


25 Ιουνίου 2016

Οι γυναίκες θέλουμε να έχουμε πάντα όμορφα και υγιή χείλη, αφού ξέρουμε καλά ότι αποτελούν ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του προσώπου μας στα οποία πέφτει το μάτι των γύρω μας από το πρώτο λεπτό. Όλες επιθυμούμε να φαίνονται γεμάτα και αυτό δεν είναι και τόσο δύσκολο, αν τα φροντίζουμε ακολουθώντας ορισμένα tips, όσο πιο τακτικά μπορούμε.

Δεν μασάμε τα χείλη μας Κανόνας απαράβατος! Δημιουργούνται πετσάκια κι έπειτα πληγές. Επίσης, δεν βάζουμε τα χέρια μας πάνω τους ποτέ. Πέρα από τις πληγές που θα ακολουθήσουν, μεταφέρουμε και μικρόβια.

Βαζελίνη για peeling Βάζουμε στην οδοντόβουρτσά μας μία πολύ μικρή ποσότητα βαζελίνης και κάνουμε απαλές και κυκλικές κινήσεις μέχρι να φύγουν όλα τα πετσάκια. Τα χείλη μας γίνονται μαλακά και δείχνουν πιο ογκώδη. Extra tip: Δεν ξεχνάμε το βούρτσισμά τους πριν βάλουμε κραγιόν! Το τελικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Λάδι για extra όγκο Πριν το κραγιόν και πριν από οτιδήποτε άλλο, απλώνουμε μία μικρή ποσότητα από λάδι -το λάδι κανέλας είναι μία πολύ καλή επιλογή- για να ενυδατωθούν και να φαίνονται πιο ζουμερά.

Cushnie et Ochs Summer 2016 womenswear Beauty Pixelformula New York

Δεν τονίζουμε και μάτια και χείλη Αν θέλουμε να αναδείξουμε τα χείλη μας, φροντίζουμε το υπόλοιπο μακιγιάζ του προσώπου μας να είναι ελαφρύ και διακριτικό, έτσι ώστε να είναι πιο εύκολο να τραβήξουν την προσοχή τα χείλη μας. Αντίστροφα, αν θέλουμε να τονίσουμε τα μάτια, δεν υπερτονίζουμε τα χείλη.

Επιλέγουμε χρώμα ανάλογα με το σχήμα Αν τα χείλη μας είναι λεπτά ή μικρά προτιμάμε τις πιο ανοιχτές και φωτεινές αποχρώσεις με ανάλαφρη υφή και λάμψη. Οι σκούρες τα κάνουν να φαίνονται όχι μόνο πιο μικρά αλλά και πιο σκληρά.

Καθαρά δόντια Αποφεύγουμε τους λεκέδες του κραγιόν πάνω στα δόντια, βάζοντας τον δείκτη μας μέσα στο στόμα και τραβώντας το στη συνέχεια προς τα έξω. Έτσι, το κραγιόν που περισσεύει βγαίνει στο δάχτυλο και είμαστε ήσυχες για τα δόντια και το χαμόγελό μας.

Bonus tip: Όταν αγοράζεις κραγιόν, μην το δοκιμάζεις πάνω στα χείλη σου. Είναι ιδιαίτερα ανθυγιεινό! Προτίμησε την επιφάνεια που βρίσκεται ανάμεσα στον αντίχειρα και τον δείκτη. Θα πάρεις μία καλή ιδέα για το πώς θα "δείχνει" το χρώμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.