ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Σωστό γέμισμα φρυδιών βήμα-βήμα: Η makeup artist της Emily Blunt δίνει τα φώτα της


29 Σεπτεμβρίου 2016

emily-blunt-570.jpg

Πρόκειται για μεγάλο challenge που λίγες μπορούν να βροντοφωνάξουν τη νίκη τους, μιας και το σωστό γέμισμα φρυδιών, όπως όλες έχουμε καταλάβει, δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση. Η Jenn Streicher, makeup artist της Emily Blunt, έχει μοιραστεί τα key tips που θα μας οδηγήσουν στο αποτέλεσμα που πάντα ονειρευόμαστε αλλά σπάνια, έως ποτέ, επιτυγχάνουμε.

1. Δώστε το σχήμα που ταιριάζει στο δικό σας πρόσωπό. Φροντίστε το ψηλότερο μέρος του φρυδιού να είναι ακριβώς πάνω από το κέντρο του ματιού σας, ενώ η άκρη του να καταλήγει διαγώνια στο σημείο που υποδεικνύει μία ευθεία γραμμή από την άκρη της μύτης.

2. Βουρτσίστε τα σωστά: Από κάτω προς τα πάνω για να τα κάνετε να φαίνονται πιο γεμάτα. Αν κάποιες τρίχες φαίνεται να είναι πολύ μακριές, τότε μόνο, μπορείτε να τις τριμάρετέ.

https://www.instagram.com/p/BKl3rXEjLe1/

3. Εφαρμόστε χρωματιστό gel. Όταν επιλέγετε gel, φροντίστε να διαλέγετε ακριβώς αυτό το χρώμα που ταιριάζει στα δικά σας φρύδια και θα δείχνει φυσικό. Το gel βοηθάει στο να στέκονται τα φρύδια εκεί που θέλετε, όπως θέλετε και έτσι στη συνέχεια απαιτείται πολύ λιγότερη χρήση του μολυβιού -πράγμα το οποίο το θέλουμε.

4. Χρησιμοποιείστε το μολύβι με... φειδώ. Ξεκινήστε από το κάτω μέρος και χρησιμοποιείτε ενδιάμεσα το βουρτσάκι για να μη φαίνονται πολύ αυστηρά. Έπειτα, περάστε το από συγκεκριμένες τρίχες χωριστά και χρησιμοποιείστε ξανά το βουρτσάκι στο τέλος της διαδικασίας για να "μαλακώσει" την εικόνα τους.

5. Τέλος, χρησιμοποιείστε ένα άχρωμο gel φρυδιών. Αυτό θα τα κάνει να δείχνουν πιο γεμάτα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.