ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Για το σημερινό makeup look κάνουμε focus στα χείλη μας


TSVIGKOU

31 Δεκεμβρίου 2016

herrera-baw1516-070.jpg

Burgundy, κόκκινο, σκούρο μοβ, φούξια επιλέξτε γενικότερα μία έντονη ανοιχτή η σκούρα απόχρωση και τονίστε τα χείλη σας. Όποιο χρώμα και αν επιλέξετε, κάντε και το ανάλογο περίγραμμα γεμίζοντας και το εσωτερικό των χειλιών σας για καλύτερο αποτέλεσμα αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια.
Κάντε μία ωραία βάση στο πρόσωπό σας και προσθέστε μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας. Ίσως και μία λεπτή γραμμή eyeliner να ταιριάζει απόλυτα για τη festive διάθεση που χρειάζεστε σήμερα. Προσθέστε την σε περίπτωση που θεωρείτε ότι τα έντονα χείλη δεν είναι αρκετά για να λάμψετε μία τέτοια ημέρα.
Αν αναρωτιέστε τι χρώμα κραγιόν να επιλέξετε σήμερα, πάρτε την απόφαση βάση του χρώματος της επιδερμίδας σας και των μαλλιών σας. Στις ξανθές ταιριάζουν οι αποχρώσεις που κρύβουν κόκκινο, ενώ οι μελαχρινές μπορούν να τολμήσουν ένα φούξια ή και τις αγαπημένες burgundy αποχρώσεις.

[gallery-716031]

FYI: Ένα τέλειο μακιγιάζ πρέπει να συνοδεύεται πάντα από ένα εντυπωσιακό χτένισμα. Αν ακόμα δεν έχετε αποφασίσει πώς να κάνετε τα μαλλιά σας, πάρτε ιδέες από εδώ.

[gallery-715958]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.