ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το κραγιόν που επιλέγουμε χειμώνα-καλοκαίρι, πρωί-βράδυ


TSVIGKOU

8 Μαΐου 2017

menegakh.png

Ποια γυναίκα δεν έχει ένα κόκκινο κραγιόν στο νεσεσέρ της; Όλες έχουμε και μάλιστα πάνω από ένα, άλλο για πρωί, για βράδυ, για απλά, για επίσημα looks.
Προσωπικά, ανακάλυψα το κραγιόν που φοριέται χειμώνα, καλοκαίρι, πρωί και βράδυ, σε απλές ή επίσημες εμφανίσεις. Ο λόγος για το Color Riche, No 346 της L'Oreal Paris.



Είναι η κλασσική κόκκινη απόχρωση που ταιριάζει σε κάθε τύπο δέρματος, σε οποιαδήποτε απόχρωση μαλλιών. Είναι matte, χωρίς ωστόσο να στεγνώνει τα χείλη.
Αυτό το διάστημα που ο καιρός είναι καλοκαιρινός, το συνδυάζω με απαλή βάση, έντονο bronzer και μάσκαρα στις βλεφαρίδες. Ενώ για το χειμώνα με φαντάζομαι με ένα sexy smokey look, τονισμένα φρύδια και απαλά ροζ μήλα.

Από το πρωί στη δουλειά, μέχρι το βράδυ για ποτό με τους φίλους μου, το color riche No346, είναι το χρώμα που μου χαρίζει αυτοπεποίθηση και κομψότητα στο office look μου και από την άλλη sexy, σαγηνευτικά χείλη στη βραδινή μου έξοδο.

Πραγματικά στο καλοκαιρινό μου νεσεσέρ, δε χρειάζεται να πάρω άλλα καλλυντικά μαζί μου. Αυτό το κόκκινο κραγιόν θα μου χαρίσει το μακιγιάζ που αρμόζει στις καλοκαιρινές μου διακοπές στα νησιά. Άλλωστε ποιος έχει όρεξη να περνάει ώρες μπροστά στον καθρέφτη του, για να βάφεται τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο; Ένα πέρασμα με το No346 αρκεί...

Αν ακόμα δεν έχετε δοκιμάσει το Color Riche No346, της L'Oreal Paris, σας προτείνω να τρέξετε και μάλιστα να το αγοράσετε. Στη διαφημιστική καμπάνια όπου και πρωταγωνιστεί η Ελένη Μενεγάκη μπορείτε να δείτε πόσο sexy και εντυπωσιακό είναι το χρώμα του. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα ταιριάζει και στο δικό σας στιλ, στα δικά σας χείλη.


Αυτή πρέπει να είναι αναμφισβήτητα η επόμενη beauty αγορά σας!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.