ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

2 ασυνήθιστοι τρόποι να κάνετε blend το υγρό foundation


1 Ιουνίου 2017

image.jpg

Μία νέα τάση που πολλοί makeup artists εφαρμόζουν τον τελευταίο καιρό και τη βλέπουμε συχνά στα social media, είναι να χρησιμοποιούν το κινητό τους για να κάνουν blend τη χρωματική τους βάση. Όπως μπορεί να έχετε δει κυρίως στο Instagram, πολλοί έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν το smartphone τους αντί της κλασσικής παλέτας για να κάνουν mix το makeup . Τα σχόλια που γίνονται γι'αυτή την τεχνική είναι διάφορα.
Αρκετοί θεωρούν οτι η ανάμειξη του makeup στο κινητό προκαλεί ευκολότερα μόλυνση στο προσωπό λόγω των μικροβίων που υπάρχουν στην επιφάνεια. Από την άλλη, ένα άλλο ποσοστό ανθρώπων πιστεύει οτι είναι ένας αποτελεσματικός και γρήγορος τρόπος για blend.

 

A post shared by Jake Warden (@jakewarden) on

 

Μια εξίσου περίεργη τεχνική είναι να κάνετε blend ή να εφαρμόζετε σκιά, με ένα καλοβρασμένο αυγό. Παρ'όλο που δε θα το περιμένετε αυτή η τεχνική πέτυχε και έχει βολέψει πολλούς makeup artists. 

 

Από τη Ραφαέλλα Βλάχου

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.