ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το makeup trend που κάνει θραύση στο Hollywood


TSVIGKOU

19 Ιουλίου 2017

e905ff562019a858b5f08cdfb99c8b1f-color-melting-monochromatic-makeup.jpg
Μονοχρωματικό μακιγιάζ, όπως υποδηλώνει και η ονομασία του, είναι η τεχνική που διατηρεί την ίδια απόχρωση για τα μάτια, τα χείλη και τα ζυγωματικά. Rihanna και Gigi Hadid είναι μόλις δύο διάσημες από αυτές που προτιμούν τη συγκεκριμένη τάση και τη λανσάρουν ακόμα και στο κόκκινο χαλί.

Lily Collins σε burgundy τόνους
Οι αποχρώσεις που προτιμούνται συνήθως είναι αυτές του μπεζ, του ροζ και του κόκκινου. Επιπλέον αποτελούν safe επιλογές για να είναι άρτιο το αποτέλεσμα του μακιγιάζ.
Gigi Hadid με μονοχρωματικό μακιγιάζ σε καφέ αποχρώσεις.
Αν εσείς δυσκολεύεστε πώς να λανσάρετε τη μεγάλη τάση που κάνει θραύση στο Hollywood, ξεκινήστε από αποχρώσεις του nude. Δημιουργήστε με λίγα λόγια ένα makeup look όπου στο κινητό βλέφαρο θα τοποθετήσετε μπεζ σκιά, ανοιχτό bronzer στα ζυγωματικά και χείλη στο αγαπημένο σας nude χρώμα. Οι πιο τολμηρές επιλέξτε το κόκκινο. Μία κεραμιδοκόκκινη σκιά δένει απόλυτα με fresh ροδαλό μαγουλάκι και έντονα κόκκινα χείλη.

#TB στο άρθρο "Το ροζ όπως δεν το έχετε ξαναφορέσει" όπου σας αναλύαμε πώς μπορείτε να φορέσετε τη ροζ σκιά στο μακιγιάζ σας. Τολμήστε ένα pink makeup look, ακριβώς όπως το προτείνει η beauty icon Violette_Fr.
Για να το πετύχετε, περιηγηθείτε στην gallery που ακολουθεί:
[gallery-717134]
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.