AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η hot τάση στο μακιγιάζ που υιοθέτησε η Scarlett Johansson στο κόκκινο χαλί


Ελένη Τσούτση

6 Οκτωβρίου 2019

Η hot τάση στο μακιγιάζ που υιοθέτησε η Scarlett Johansson στο κόκκινο χαλί

Η Scarlett Johansson περπάτησε στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Marriage Story» και όπως ήταν φυσικό τράβηξε όλα τα φλας των φωτογράφων αφού η εμφανισή της ήταν μοναδική.

Επέλεξε ένα φόρεμα Dior για την περίσταση που άφηνε εκτεθειμένο το μεγάλο τατουάζ στην πλάτη της. Αλλά αυτό που ξεχωρίσαμε ήταν το συνολικό beauty look.

Tα μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά με μια μαύρη κορδέλα και το μακιγιάζ της έντονο και δραματικό. Η ίδια δεν φοβήθηκε να υιοθετήσει μια από τις πιο hot τάσεις στο μακιγιάζ που είναι το διπλό eye liner. Οι γραμμές του eyeliner ήταν απόλυτα συμμετρικές και έκαναν τα μάτια της ηθοποιού γατίσια. Το συγκεκριμένο eye look το συνδύασε με μια ροζ απόζρψση κραγιόν που χάριζε την απαραίτητη ισορροπία στο τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε ακόμη: