ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

4+1 tips για να εφαρμόζετε τη μάσκαρα σαν makeup expert


Ελένη Τσούτση

11 Νοεμβρίου 2019

4+1 tips για να εφαρμόζετε τη μάσκαρα σαν makeup expert

Στις περισσότερες γυναίκες αρέσουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες, ωστόσο αν μπορούμε να πετύχουμε πυκνό αποτέλεσμα με τις φυσικές μας, αυτό είναι ιδανικό σενάριο.Ένα όμορφο βλέμμα πάντα κερδίζει τους άλλους και ο τρόπος πιστέψτε μας είναι πολύ απλός.

Συγκεντρώσαμε πέντε tips που θα σας βοηθήσουν να αποκτήστε το πιο σαγηνευτικό βλέμμα.  

#1. Πριν βάψετε τις βλεφαρίδες, τις πουδράρετε με ένα μεγάλο πινέλο. Με αυτό τον τρόπο η μάσκαρα δουλεύεται καλύτερα και διακρίνετε ποιες βλεφαρίδες έχουν βαφτεί από τη ρίζα έως την άκρη και ποιες όχι.

#2. Πλένετε συχνά το πινέλο από τη μάσκαρα. Ακριβώς όπως καθαρίζετε τα υπόλοιπα πινέλα, πρέπει να κάνετε και με το πινέλο της μάσκαρας, ιδιαίτερα όταν έχει μαζευτεί αρκετό προϊόν στις τρίχες.

#3.Καθαρίζετε με ένα χαρτομάντηλο το περιττό προϊόν που πάντα υπάρχει στην καινούργια μάσκαρα.

#4. Χρησιμοποιήστε καστορέλαιο για να ξεβάφετε αλλά και για να τις ενυδατώνετε τις βλεφαρίδες σας. Είναι συστατικό που ενισχύει την πυκνότητά τους.

#5. Αποφεύγετε το ψαλίδι για βλεφαρίδες, αν δεν είναι σίγουρες για σωστή χρήση. Είναι αρκετά επικίνδυνο και μπορεί να τις βλάψει.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.