ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

5 beauty tips για τέλειες φωτογραφίες στο Instagram


Ελένη Τσούτση

28 Δεκεμβρίου 2020

5 beauty tips για τέλειες φωτογραφίες στο Instagram

Ένα από τα πιο όμορφα συναισθήματα είναι να αιχμαλωτίζετε τις στιγμές σας, ενισχύοντας τις αναμνήσεις με ζωντανές εικόνες. Η φωτογραφία μπορεί να το κάνει αυτό, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία αφού μπορεί να σας θυμίσει αγαπημένες σας στιγμές και να σας κάνει να τις ξαναζήσετε.

Να θυμηθείτε εκείνη τη φορά που γελάσατε δυνατά, ήσασταν σκεπτική, πετύχατε το eyeliner και να σας υπενθυμίσει πόσο σας ταιριάζει το κόκκινο κραγιόν. Μπορείτε να δώσετε στα πράγματα την προσωπική σας οπτική ματιά και να παρουσιάσετε τον εαυτό σας, όπως εσείς επιθυμείτε.

Ναι, ζούμε στην εποχή που οι τέλειες φωτογραφίες είναι ένα ζητούμενο για όλους μας, αφού πλέον καθημερινά μοιραζόμαστε τις στιγμές μας στα social media. To Instagram είναι μία από τις πλατφόρμες που οι περισσότεροι θέλουμε να ανεβάζουμε τις φωτογραφίες μας, και είναι γεγονός ότι αναζητούμε το κινητό που διαθέτει όλες τις δυνατότητες για τις τέλειες λήψεις.

Η νέα σειρά Xiaomi Mi 10T θα σας εξασφαλίσει τα ωραιότερα clicks καθώς πληροί όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Προσφέρει μια από τις κορυφαίες διατάξεις κάμερας, διαθέτει φακούς υψηλής ευκρίνειας και χαρίζει κρυστάλλινη εικόνα. Plus, χάρη στη μπροστινή κάμερα εξασφαλίζει υπέροχες selfie.

jenny.gr

Με κάμερες 64MP (Mi 10T) και 108MP (Mi 10T Pro) απαθανατίζετε τις αγαπημένες σας στιγμές σε τέλεια ανάλυση και τις μοιράζεστε με τους φίλους σας πιο γρήγορα από ποτέ, χάρη στην τεχνολογία 5G και στον κορυφαίο επεξεργαστή Snapdragon. Οι selfie φωτογραφίες πάνε σε άλλο level με την selfie κάμερα 20MP. Μάλιστα, χάρη στη λειτουργία Photo Clones, μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφία του εαυτού σας έως και τέσσερις φορές σε μία μόνο λήψη. 

Εμείς όμως δοκιμάσαμε το Mi 10T lite που αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή, καθώς είναι η πιο προσιτή 5G συσκευή της αγοράς (349€ προτεινόμενη τιμή πώλησης) με μοναδικό στυλ και χαρακτηριστικά. Πιο συγκεκριμένα, το Mi 10T Lite διαθέτει κύρια κάμερα 64MP, έχει σύστημα τετραπλής κάμερας AI με φακούς εξαιρετικά ευρείας γωνίας 8MP και macro 2MP.

Προσφέρει επίσης νέα συναρπαστικά χαρακτηριστικά βίντεο όπως το Video Clones που καταγράφει “δύο εαυτούς” σας σε ένα βίντεο, το Dual Video που μπορεί να καταγράψει ταυτόχρονα από τις μπροστινές και τις πίσω κάμερες της συσκευής καθώς και τη δυνατότητα λήψης βίντεο time-lapse. Παράλληλα, διαθέτει μία από τις καλύτερες επίπεδες οθόνες στα σύγχρονα smartphone, με ρυθμό ανανέωσης τα 120Hz.

Με την τεχνολογία Qualcomm® Snapdragon™ 750G, προσφέρει μεγάλη εξοικονόμηση ισχύος, απόδοση και συνδεσιμότητα 5G. Το Mi 10T Lite φέρει μπαταρία υψηλής χωρητικότητας 4.820mAh και είναι και η πιο οικονομική 5G πρόταση.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν, τα πιο χρήσιμα beauty tips που συνδυαστικά με τη νέα σειρά Xiaomi Mi 10T, θα βγάλετε την τέλεια instagram φωτογραφία!

#1. Ποζάρετε με το καλό σας προφίλ

Ποιο είναι το καλό μου πρoφίλ; Αυτή είναι μια πολύ συχνή ερώτηση που οι περισσότεροι έχουμε σκεφτεί κατά καιρούς. Πρόσφατη μελέτη λοιπόν, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι φωτογραφίες, που δείχνουν την αριστερή πλευρά του προσώπου μας, θεωρούνται από τους άλλους πιο ευχάριστες από ότι εκείνες που δείχνουν τη δεξιά σου πλευρά. Δεν έχετε λοιπόν παρά να χρησιμοποιήσετε την μπροστά κάμερα του Xiaomi και να γείρετε το πρόσωπο σας λίγο προς τα δεξιά για να φανεί περισσότερο η αριστερή σου πλευρά, όπως έκανα και εγώ!

jenny.gr

#2. Προτιμήστε μια έντονη απόχρωση κραγιόν που θα τονίσει το πρόσωπό σας

Δώστε φως στο πρόσωπό σας με το πιο απλό και εύκολο βήμα. Εφαρμόστε το αγαπημένο σας κόκκινο κραγιόν. Κάντε τα χείλη σας να φαίνονται πιο γεμάτα, δημιουργώντας περίγραμμα με μολύβι χειλιών ίδιας απόχρωσης με το κραγιόν και προσθέστε λίγο gloss για λάμψη. Έτσι, θα φαίνονται σαρκώδη τα χείλη σας και φυσικά η φωτογραφία είναι έτοιμη για να ποσταριστεί!

jenny.gr

#3. Ξεφυσήστε στη λήψη

Ένα έξυπνο tip για να βγείτε στην φωτογραφία όμορφη και χαλαρή είναι να βγάζετε τη φωτογραφία και να κάνετε λίγο πως ξεφυσάτε πολύ απαλά με τα χείλη σας ώστε να χαλαρώνει το στόμα σας. Να έχετε ελάχιστα ανοιχτό το στόμα σας για να μην δείχνετε σφιγμένοι. Δοκιμάστε το και δείτε τη διαφορά!

jenny.gr

#4. Όταν θέλετε να κάνετε ένα κοντινό καλό είναι να μην πλησιάζετε το κινητό σας κοντά στο πρόσωπό σας

Αυτή η κίνηση δεν κολακεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Το μυστικό είναι το να κρατάτε σε απόσταση ή να τραβήξετε σε πιο μακρινή λήψη, και έπειτα να την κροπάρετε.

jenny.gr

#5. Νιώστε άνετα με εσάς

Πριν προσπαθήσετε για το τέλειο κλικ από την αρχή, κάντε κάποιες δοκιμές για να χαλαρώσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας αλλά και να φύγει μακριά η αμηχανία. Το μυστικό είναι να χαλαρώσετε και να νιώσετε ο εαυτός σας. Πάρτε την πόζα που εσείς νιώθετε πιο άνετα και έπειτα κάντε μικρές διορθώσεις για να έχετε το ιδανικό αποτέλεσμα και να αναδειχθούν και τα makeup skills σας! 

jenny.gr

Extra tips:

Αν είστε beauty junkies όπως εγώ, και θέλετε να βγάλετε μια φωτογραφία με τα αγαπημένα σας καλλυντικά, δεν έχετε παρά να εμπνευστείτε από την παρακάτω εικόνα.

jenny.gr

Plus, αν θέλετε να βγάλετε μια διαφορετική streetstyle φωτογραφία με το αγαπημένο σας outfit, δεν έχετε παρά να επιλέξετε τη λειτουργία "photo clone" που είμαι σίγουρη ότι θα την λατρέψετε! Μόνο σε μία λήψη μπορείτε να κάνετε 3 διαφορετικές πόζες και το αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό, και παράλληλα τόσο cool που θα ζήλευε κάθε επαγγελματίας φωτογράφος.

jenny.gr

Ας είμαστε ειλικρινείς, όλες μας θέλουμε να δείχνουμε όμορφες στις φωτογραφίες που ανεβάζουμε στα social media.

jenny.gr

Εκτός από τα παραπάνω tips, αυτό που θα σας βοηθήσει πραγματικά, είναι να επενδύσετε σε ένα κινητό που θα διαθέτει τις κατάλληλες προδιαγραφές, όπως η νέα σειρά Xiaomi Mi 10T για να βγάλετε τις φωτογραφίες των ονείρων σας!

Φωτογραφίες: Χρήστος Λώλος

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.