ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα καλύτερα eyeliner σε μορφή στυλό και 3 tips για μεγάλη διάρκεια


Ελένη Τσούτση

12 Ιανουαρίου 2022

Τα καλύτερα eyeliner σε μορφή στυλό και 3 tips για μεγάλη διάρκεια
To eyeliner μπορεί να δώσει ένταση και βάθος στο βλέμμα σας με ελάχιστες μόνο κινήσεις

Βέβαια αυτές οι κινήσεις πρέπει να είναι συγκεκριμένες ώστε το αποτέλεσμα να είναι τέλειο. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό cat-eye look και μάλιστα 6 τύποι eyeliner (gel eyeliner, liner με μορφή σκιάς, υγρό eyeliner με πινέλο, gel μολύβι ματιών και Kohl μολύβι ματιών) που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανάλογα ποιο σας βολεύει εσάς περισσότερο.

Το καθένα από αυτά, έχει τα δικά του πλεονεκτήματα αλλά και μειονεκτήματα. Εμείς όμως σήμερα θα κάνουμε focus στο eyeliner σε μορφή στυλό καθώς σύμφωνα με τους makeup experts είναι πιο εύκολο στη χρήση του από τις περισσότερες γυναίκες. Τα eyeliner στυλό ελέγχεται εύκολα, δημιουργεί λεπτές γραμμές και εξίσου εύκολα και πιο χοντρές γραμμές.

Jenny.Gr

Υπάρχουν όμως τρία απλά tips, που αν τα ακολουθήσετε, θα δείτε αμέσως τη διαφορά στη διάρκεια του eyeliner:

  • Χρησιμοποιήστε primer πριν την εφαρμογή του eyeliner. Η σωστή βάση είναι πάντα χρήσιμη. Πριν εφαρμόσετε το eyeliner, μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα μολύβι ώστε να "πατήσετε" μετά πάνω σε αυτή.
  • Σταθεροποιήστε το περίγραμμα, ειδικά όταν χρησιμοποιείτε μολύβι ματιών, με μια σκιά σε παρόμοια απόχρωση. Απλώστε τη κατά μήκος του περιγράμματος με ένα λεπτό φλατ πινέλο. Για πιο dramatic αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε μακιγιάζ ένα βρεγμένο πινέλο.
  • Αν έχετε λιπαρό δέρμα, τότε το eyeliner σε μορφή στυλό είναι ιδανικό. Αν έχετε ξηρό ή κανονικό δέρμα, τότε στραφείτε προς τις πιο κρεμώδεις υφές.

Ολοκληρώστε το μακιγιάζ των ματιών, πριν τη mascara, με απαλές πινελιές από διάφανη πούδρα προσώπου. Χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο πινέλο και περάστε το απαλά και στα δύο μάτια. Η πούδρα θα σταθεροποιήσει το μακιγιάζ στα μάτια με αποτέλεσμα να παραμείνει στη θέση του για ώρες.

Στην παρακάτω gallery θα βρείτε τα καλύτερα eyeliner σε στυλό ώστε να επιλέξετε το δικό σας αγαπημένο:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.