ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου μας μυεί στο «Skin Artistry» και μας συστήνει τη νέα skincare σειρά Hyper Real από τη MAC Cosmetics


Ελένη Τσούτση

19 Ιανουαρίου 2023

Η Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου μας μυεί στο «Skin Artistry» και μας συστήνει τη νέα skincare σειρά Hyper Real από τη MAC Cosmetics
Instagram/@maccosmetics
Η περιποίηση της επιδερμίδας είναι το πρώτο βήμα για ένα υπέροχο μακιγιάζ. Όσο καλύτερα διατηρήτε την υγεία και τη φρεσκάδα της επιδερμίδας σας, τόσο πιο λαμπερό θα είναι το μακιγιάζ σας

Δεν είναι λίγες οι φορές που αναζητάμε διάφορα tips και τεχνικές για να βελτιωθεί το μακιγιάζ μας. Οι παράγοντες όμως για ένα λαμπερό μακιγιάζ είναι πολλοί, κάτι όμως που παραλείπουμε να δώσουμε έμφαση είναι το skincare.

Δεν είναι τυχαίο πως οι makeup artists τονίζουν ότι, πίσω από ένα αψεγάδιαστο μακιγιάζ δεν κρύβονται μόνο τα κατάλληλα καλλυντικά αλλά και η σωστή φροντίδα της επιδερμίδας, που θα δημιουργήσει τον ιδανικό καμβά για ένα όμορφο αποτέλεσμα με διάρκεια.

Η skincare routine έρχεται σε πρώτο πλάνο και αποκτά την αξία που πρέπει και στο μακιγιάζ και έχει την υπογραφή της MAC Cosmetics.

Άλλωστε η MAC Cosmetics γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλο brand τη δύναμη του skincare για ένα επιτυχημένο μακιγιάζ. Μάλιστα, στην πορεία των χρόνων έχει δημιουργήσει μια γκάμα από αφανείς ήρωες των backstage, skincare προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα να χαρίζουν λάμψη στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα ενισχύουν το αποτέλεσμα του μακιγιάζ. Πιο συγκεκριμένα, το Skin Artisty, συνδυάζει την τεχνογνωσία των artists με την επιστήμη των προϊόντων υψηλής απόδοσης, δημιουργώντας μία εξειδικευμένη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας που στοχεύει στη φυσική λάμψη. Αυτή η φιλοσοφία έρχεται να ενισχυθεί με τη σειρά MAC Hyper Real η οποία είναι ειδικά διαμορφωμένη για να βελτιώσει την επιδερμίδα και να ενισχύσει το μακιγιάζ.

Η Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου, Global Senior Artist της MAC Cosmetics μας αποκάλυψε όλα τα μυστικά της νέας skincare σειράς Hyper Real καθώς μας έδωσε τα καλύτερα tips για να το δημιουργήσουμε μοναδικά makeup looks.

Μίλησέ μας για την νέα σειρά Hyper Real της ΜΑC.

Η Νέα σειρά Hyper Real είναι μια τεράστια καινοτομία στο skincare που λειτουργεί συνεργατικά με το makeup και δημιουργεί μια ισορροπημένη επιδερμίδα για ένα συγκλονιστικό makeup! Πρόκειται για προϊόντα νέας τεχνολογίας που έχουν δοκιμαστεί και εγκριθεί από τους makeup artists μας και προσφέρουν μια ολιστική προσέγγιση στην επιδερμίδα με άμεσα και μακροπρόθεσμα πλεονεκτήματα.

Η σειρά εξισορροπεί, ενδυναμώνει το δερματικό φραγμό, δημιουργεί ένα βελούδινο αποτέλεσμα με μια λάμψη που βγαίνει από μέσα και κάνει την επιδερμίδα να ακτινοβολεί. Τα προϊόντα έχουν το Pro-4 Power infusion Matrix που περιλαμβάνει εκχύλισμα από φύκια και 12% υαλουρονικό οξύ που ελέγχουν τη λιπαρότητα και προσφέρουν μια ισορροπημένη υγρασία, 4% νιασιναμίδη, Aha και Bha που βελτιώνουν την υφή της επιδερμίδας, εκχύλισμα από τη σπάνια ιαπωνική παιώνια και ceramides που ενισχύουν και προστατεύουν τo δερματικό φραγμό.

Πόσο σημαντικό είναι το skincare πριν το μακιγιάζ;

Εμείς στη MAC Cosmetics γνωρίζουμε πολύ καλά η αφετηρία μας είναι πάντα η επιδέρμιδα για να δημιουργήσουμε ένα όμορφο μακιγιάζ. Όταν η επιδερμίδα είναι ενυδατωμένη και υγιής, τότε το τέλειο αποτέλεσμα είναι μονόδρομος. Πάντα δίναμε ιδιαίτερη προσοχή στην προετοιμασία της επιδερμίδας και τώρα με τη νέα σειρά Hyper real στα χέρια μας έχουμε ακόμα μεγαλύτερη δύναμη για να δημιουργήσουμε skin looks & makeup looks που ταιριάζουν στις ανάγκες της και τις ιδιαιτερότητες του καθενός.

Ποια είναι η σειρά που εφαρμόζεις τα προϊόντα της Hyper Real; Δώσε μας μερικά tips για ένα fresh makeup look.

Πρώτα εφαρμόζουμε το Hyper real Fresh canvas Cleansing oil για να καθαρίσουμε την επιδερμίδα μας κάνοντας απαλές κινήσεις μασάζ. Στη συνέχεια εφαρμόζουμε το Serumizer που δρά σαν ορός και ενυδατική κρέμα μαζί. Αν θέλουμε extra ενυδάτωση συνεχίζουμε με το Balm. Για ένα fresh make up look μπορούμε να προσθέσουμε λίγο concealer τοπικά όπου χρειάζεται και ένα κρεμώδες ρουζ για να δώσουμε φρεσκάδα στην επιδερμίδα.

Με ποια καλλυντικά συνδυάζεται καλύτερα η συγκεκριμένη skincare σειρά.

Αυτή η skincare σειρά μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα! Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να λειτουργεί τέλεια με όλα τα προιόντα make up και με όλα τα προιόντα skincare ανάλογα με τις ανάγκες μας.

Το skincare είναι το νέο makeup; Πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα φυσικό μακιγιάζ ξεκινώντας από την περιποίηση της επιδερμίδας;

Ναι θα μπορούσαμε να το πούμε αυτό. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας όλοι προσέξαμε πολύ περισσότερο τους εαυτούς μας και ασχοληθήκαμε πολύ περισσότερο με την επιδερμίδα μας. Η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μας είναι πλέον must και ευτυχώς βλέπουμε ότι δίνουν όλοι πολύ σημασία πλέον στην σωστή περιποίηση.

Για ένα φυσικό μακιγιάζ είναι απαραίτητο να ξεκινήσουμε με τη σωστή προετοιμασία της επιδερμίδας με τη σειρά Hyper Real. Για ένα sporty glow look μπορούμε να φορέσουμε το Face&Body Studio Radiance foundation για ένα ελαφρύ και λαμπερό αποτέλεσμα, ένα Mineralize blush για να δώσουμε ένα χρώμα υγείας και το Glow Play Lip Balm για ενυδάτωση και λάμψη στα χείλη.

Για ένα Satin Sheen Look θα πρότεινα λίγο Studio Fix Fluid στα απαραίτητα σημεία για περισσότερη κάλυψη και φυσικό αποτέλεσμα, ένα απαλό ματ ρουζ και στα χείλη ένα Powder Kiss Lipstick.

Για ένα Soft Radiance Look θα πρότεινα το Studio Tech για φυσικό ματ αποτέλεσμα , το ρουζ Glow play που δείχνει το χρώμα να βγαίνει μέσα από την επιδερμίδα και το κραγιόν Lustreglass που είναι διάφανο, με λίγο χρώμα και πολύ ενυδατικό. Φυσικά για όλα τα look απαραίτητο προιόν είναι το Macstack Mascara για να διαμορφώσεις το αποτέλεσμα όπως ακριβώς θες εσύ.

Πιστεύεις ότι οι γυναίκες εφαρμόζουν skincare πρϊόντα πριν από το καθημερινό τους μακιγιάζ;

Πλέον η καθημερινή skincare ρουτίνα έχει γίνει απαραίτητη και το βλέπεις παντού! Στα social media βλέπουμε συνέχεια βίντεο για το πόσο σημαντική είναι η περιποίηση και πώς μπορείς να το κάνεις κι εσύ πολύ εύκολα. Σίγουρα έχουμε δρόμο ακόμα στο να το πιστέψουν και να το κάνουν όλοι. Είμαστε όμως σε πολύ καλό στάδιο!

Στην ολοκαίνουργια skincare σειρά, πρωταγωνιστεί το Hyper Real Serumizer Skin Balancing Hydration Serum, η Hyper Real SkinCanvas Balm Moisturizing Cream και το Hyper Real Fresh Canvas Cleansing Oil. Τρία προϊόντα που θα λατρέψει η επιδερμίδα σας και θα σας χαρίσουν ένα υπέροχο φωτεινό makeup look γεμάτο ζωντάνια.

Jenny.Gr

Hyper Real Serumizer Skin Balancing Hydration Serum - Ενυδατικό & Εξισορροπιστικό

Jenny.Gr

Πρόκειται για ένα υβριδικό serum-moisturizer το οποίο εξισορροπεί, αναδομεί και ενδυναμώνει τον φραγμό της επιδερμίδας μεταμορφώνοντάς τη σε έναν πραγματικά βελούδινο και makeup-ready καμβά, αναδεικνύοντας τη φυσική της λάμψη. Δεν δημιουργεί αίσθηση λιπαρότητας και δεν ξεφλουδίζει, είναι ελαφρύ και βασισμένο σε τεχνολογία που επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τη λάμψη για ώρες.

Hyper Real SkinCanvas Balm Moisturizing Cream - Ενυδατική Κρέμα

Jenny.Gr

Είναι μια ανάλαφρη και απορροφητική κρέμα που ενισχύει και προστατεύει τον δερματικό φραγμό, χαρίζοντας πιο υγιή όψη. Καταπραΰνει και εμποδίζει τους ορατούς ερεθισμούς, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει για 24 ώρες, αποκαλύπτοντας μια σφριγηλή, βελούδινη επιδερμίδα. Η μη λιπαρή, ελαφριά υφή της επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει και απορροφάται αμέσως για καλύτερη εφαρμογή μακιγιάζ.

Hyper Real Fresh Canvas Cleansing Oil - Καθαριστικό Έλαιο

Jenny.Gr

Η ανάλαφρη, πολυτελής σύνθεση απλώνεται και ξεπλένεται με ευκολία χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας, ρύπους και μικροσκόνη. Χαρίζει υγιή, καθαρή λάμψη και δεν ξηραίνει την επιδερμίδα. Το ισχυρό αλλά ήπιο καθαριστικό εξισορροπεί τα επίπεδα υγρασίας, λειαίνει άμεσα το δέρμα και βελτιώνει την υφή του. Ακόμη, δεν προκαλεί σπασίματα και δεν φράσει τους πόρους, είναι σχεδιασμένο για όλους τους τύπους επιδερμίδας – συμπεριλαμβανομένης και της λιπαρής επιδερμίδας και της ευαίσθητης περιοχής των ματιών.

Τι κάνει τόσο ξεχωριστή τη σειρά Hyper Real;

  • To ανθεκτικό και σπάνιο εκχύλισμα Ιαπωνικής Παιώνιας που βελτιώνει ορατά τη λάμψη με την πάροδο του χρόνου παρέχοντας υγιή και απαστράπτουσα επιδερμίδα.
  • Η νιασιναμίδη που εξομαλύνει την επιδερμίδα και βοηθά στον πολλαπλασιασμό των κυττάρων, ενώ παράλληλα βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας μειώνοντας τη θαμπάδα.
  • Το ενυδατικό υαλουρονικό οξύ που γεμίζει την επιδερμίδα και προσφέρει μια έκρηξη αναζωογονητικής υγρασίας.
  • Τα επανορθωτικά ceramides που προστατεύουν και βελτιώνουν τη δύναμη του φραγμού της επιδερμίδας και βοηθούν στη συγκράτηση της υγρασίας.
  • Για τη δημιουργία της σειράς έχουν εφαρμοστεί πιστοποιημένα βιώσιμες πρακτικές. Θέτοντας πρότυπα που θα ορίσουν το μέλλον του skincare με συσκευασία πρωτοποριακή που συμμορφώνεται με τους κανονισμούς. Η δέσμευση απέναντι στον πλανήτη είναι σημαντική.

Follow ΜAC Cosmetics: @maccosmeticsgreece
www.maccosmetics.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.