ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να κάνεις ένα ελαφρύ πρωινό μακιγιάζ για το γραφείο μέσα σε λίγα λεπτά


Ελένη Τσούτση

27 Μαρτίου 2023

Πώς να κάνεις ένα ελαφρύ πρωινό μακιγιάζ για το γραφείο μέσα σε λίγα λεπτά
Instagram/ @clickmyworld
Δείτε παρακάτω τα βήματα για γρήγορο και φρέσκο πρωινό μακιγιάζ

Oι περισσότερες γυναίκες θέλουν να είναι περιποιημένες και προσεγμένες για το γραφείο ή για να κάνουν την πρωινή τους βόλτα. Με απλά βήματα και τις σωστές κινήσεις μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φρέσκο makeup look που θα αναδείξει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Πρώτα από όλα, πρέπει να δημιουργήσετε μία καλή βάση στο πρόσωπό σας, αποφεύγοντας τα βαριά makeup, προτιμήστε κάποιο ενυδατικό. Αν έχετε σημάδια ή μαύρους κύκλους που θέλετε να καλύψετε χρησιμοποιήστε concealer τοπικά. Αποφύγετε επίσης και την πούδρα για να μπορεί η επιδερμίδα σας να αναπνέει όλη την ημέρα. Με γήινες σκιές ή με ένα μολύβι ματιών μπορείτε να τονίσετε ελαφρώς το μάτι σας. Μην κάνετε γωνίες ή περίτεχνες τεχνικές στο βάψιμο των ματιών σας.

Jenny.Gr

Μην αμελήσετε να δώσετε χρώμα στο πρόσωπό σας, με ένα ρουζ και σίγουρα να ενυδατώσετε τα χείλη σας με ένα lip balm αφού πλέον φοράμε παντού μάσκα προστασίας και ίσως ένα έντονο κραγιόν δεν είναι η κατάλληλη επιλογή.

Σε αντίθεση με το makeup και τα μάτια, στα χείλη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα έντονο κραγιόν και να δημιουργήσετε statement στην εμφάνισή σας. Σε κάθε περίπτωση πριν κάνετε οποιοδήποτε μακιγιάζ μην ξεχάσετε πρώτα να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας, με την κρέμα ημέρας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.