ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ombre concealer trend: Το απόλυτο trick για φωτεινό βλέμμα που κάνει θραύση στο TikTok


Ελένη Τσούτση

1 Αυγούστου 2023

Ombre concealer trend: Το απόλυτο trick για φωτεινό βλέμμα που κάνει θραύση στο TikTok
Instagram/@ vivabenard
Αυτό το TikTok trend σε καλεί να το δοκιμάσεις και να δεις την διαφορά στο βλέμμα σου

Το TikTok εκτός από πολλά gossip news, συμβουλές για αυτοβελτίωση, food reviews και tips για ταξίδια έχει και ένα δυνατό beauty community που μας συναρπάζει με καινοτόμες τάσεις ομορφιάς. Μετά λοιπόν από ατέλειωτο scroll, μια τάση που μας τράβηξε την προσοχή μας είναι: το ombre concealer.

Με σχεδόν 6 εκατομμύρια προβολές και πολλές φορές, το #ombreundereyes ήρθε για να μείνει, και ειλικρινά, δεν μας εκπλήσσει. Από τα ombre μαλλιά μέχρι τα ombre νύχια, ήταν θέμα χρόνου μέχρι οι guru της ομορφιάς να βρουν έναν τρόπο να φέρουν το ombre και στο πρόσωπό μας. Το οmbre concealer είναι η τέλεια καλοκαιρινή τάση μακιγιάζ, καθώς εστιάζει στην ανάμειξη καθαρών και άνετων προϊόντων που δεν «κάθονται» βαριά στην επιδερμίδα.

Η διαφορά στην εφαρμογή είναι η εξής: αναμειγνύουμε διαφορετικές αποχρώσεις – από τις πιο ανοιχτές στις πιο σκούρες – ξεκινώντας από τις εσωτερικές γωνίες και προχωρώντας προς τα έξω. Το προϊόν –κλειδί στη διαδικασία είναι το υγρό ρουζ που χαρίζει ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Αν θέλεις να το δοκιμάσεις και εσύ, πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου, ένα φωτεινό concealer και δύο διαφορετικές αποχρώσεις ρουζ.

Το παρακάτω video θα σου δείξει πώς να ακολουθήσεις όλα τα βήματα σωστά:

@exteriorglam This ombre concealer hack👌🏼#ombreconcealer #beauty #makeup ♬ Barbie World (with Aqua) [From Barbie The Album] - Nicki Minaj & Ice Spice & Aqua

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.