ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Κάμερον Ντίαζ: Η απόχρωση του κραγιόν της είναι ιδανική για τις ξανθιές


Ελένη Τσούτση

14 Αυγούστου 2023

Κάμερον Ντίαζ: Η απόχρωση του κραγιόν της είναι ιδανική για τις ξανθιές
Splash Ideal Images
Αυτό το κραγιόν που θα λατρέψεις και εσύ όπως η Κάμερον Ντίαζ

Η Κάμερον Ντίαζ μετά την αποχώρησή της από την υποκριτική, κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις και η αλήθεια είναι ότι μας έχει λείψει από το red carpet. Άλλωστε μας εμπνέει εδώ και δεκαετίες με το μοναδικό της ταλέντο και την αίσθηση του στιλ. Πρόσφατα, όμως ο φακός την εντόπισε στο VIP τμήμα του Eras Tour που κάνει η Taylor Swift.

Εμείς κάναμε focus στο fresh και ανάλαφρο μακιγιάζ της που την έκανε να δείχνει τόσο ανανεωμένη. Έμοιαζε σαν έφηβη και το μυστικό ήταν η απόχρωση του κραγιόν της. Αν και θα στοιχημάτιζες ότι επέλεξε μια κόκκινη απόχρωση, αυτή τη φορά έδειξε την αδυναμία της σε μια φωτεινή raspberry απόχρωση που από τη μία ανέδειξε το μαύρισμά της και από την άλλη έδωσε μια πιο καλοκαιρινή διάθεση στο look της. Μάλιστα, ολοκλήρωσε το μακιγιάζ της με τιρκουάζ περίγραμμα στο κάτω βλέφαρο, δίνοντας ένα extra funky vibe στο μακιγιάζ.

Jenny.Gr

Αν θέλεις και εσύ να δώσεις μια αίσθηση φρεσκάδας στο προσωπό σου, διάλεξε μία από τις παρακάτω raspberry αποχρώσεις κραγιόν:

1. CLINIQUE POP MATTE LIP COLOUR + PRIMER - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Κρεμώδης αλλά ελαφριά σύνθεση που θολώνει τις γραμμές ενός παραδοσιακού ματ lipstick και διαρκεί πάνω από 8 ώρες. Το χρώμα γλιστράει εύκολα στα χείλη για άνεση και το ενσωματωμένο primer κλειδώνει την υγρασία προσφέροντας ένα απαλό, ματ αποτέλεσμα με πλούσιο χρώμα χωρίς να ξηραίνει τα χείλη.

2. Clarins Lip Comfort Oil 17 Fig - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Το Lip Comfort Oil είναι μια εξαιρετική βάση για χρώμα: δεν συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο από απόλυτη λάμψη, θρέψη και άνεση. Η σύνθεσή του έχει τελειοποιηθεί και εμπλουτιστεί με 93% συστατικά φυσικής προέλευσης, συμπεριλαμβανομένων 30% εξαιρετικών θρεπτικών βοτανικών ελαίων, συγκεκριμένα βιολογική jojoba , έλαιο εκχυλίσματος φουντουκιού και βιολογικού αστεριού τριανταφυλλιάς.

3. Estée Lauder Pure Color Matte Lipstick - 616 Enigma - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Δημιουργήστε τη στιγμή με ένα χρώμα που χαρακτηρίζει κάθε δυνατό συναίσθημα. Αυτό το κραγιόν που διαρκεί για ώρες, "γεμίζει" τα χείλη με εντυπωσιακό χρώμα, σχεδιασμένο να κολακεύει όλους τους τόνους επιδερμίδας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.