ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να αναδημιουργήσεις την τάση του frosty μακιγιάζ


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

11 Ιανουαρίου 2024

Πώς να αναδημιουργήσεις την τάση του frosty μακιγιάζ
IG @hoskelsa
Το hot μακιγιάζ των ΄90s επέστρεψε

Στην αρχή της νέας χρονιάς, παρατηρούμε την αναβίωση της τάσης του δημοφιλούς frosty μακιγιάζ της δεκαετίας του '90 – η οποία ομολογουμένως ταιριάζει υπέροχα με τον καιρό αυτή την εποχή.

Η ψυχρή εμφάνιση που δημιουργεί αυτό το μακιγιάζ, μάς φέρνει στο μυαλό signature εικόνες των ‘90s από τα πιο δημοφιλή κορίτσια της εποχής: Μπρίτνει Σπίαρς, Πάμελα Άντερσον, Τζέσικα Σίμσον κ.α. Πώς όμως μπορείς να υιοθετήσεις την τάση, φέρνοντάς τη στο σήμερα και να επιτύχεις εμβληματικές εμφανίσεις για τις βραδινές σου εξόδους το 2024;

Frosty βλέμμα

Για να αποκτήσεις τo συγκεκριμένο eyelook, θα χρειαστείς οπωσδήποτε τρία απαραίτητα προϊόντα: concealer ή ένα αξιόπιστο primer για σκιές ματιών, ένα καλό πινέλο και ένα εκλεπτυσμένο shimmer της επιλογής σου. Αρχικά, εφάρμοσε το concealer ή το primer στα βλέφαρά σου για να δημιουργήσεις τον τέλειο καμβά.
Στη συνέχεια, επίλεξε μια shimmery σκιά ματιών με δροσερό τόνο για να την τοποθετήσεις στα βλέφαρά σου. Αν θέλεις να χαρίσεις ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε το δάχτυλό σου για να εφαρμόσεις τη σκιά, χαρίζοντας μεγαλύτερη ένταση στην απόδοσή της.

Jenny.Gr
IG @hoskelsa

Frosty χείλη

Tα frosty χείλη της δεκαετίας του '90 αποτελούν την τέλεια εναλλακτική για εσένα που δεν αγαπάς ιδιαίτερα τις σκιές ματιών. Άλλωστε, θα ήταν καλό να επιλέγεις να φορέσεις την makeup τάση είτε στα μάτια, είτε στα χείλη ξεχωριστά και όχι συνολικά στο μακιγιάζ σου, καθώς το αποτέλεσμα δεν θα είναι τόσο σύγχρονο και κολακευτικό για το πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.