ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να κάνεις τα χείλη σου να φαίνονται 2x μεγαλύτερα, εντελώς φυσικά


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

7 Οκτωβρίου 2024

μακιγιάζ για μεγαλύτερα χείλη
IG @josefinevogt
Το μακιγιάζ που χαρίζει την ψευδαίσθηση μεγαλύτερων χειλιών

Κάνοντας ένα ολιγόλεπτο scroll down στο Instagram είναι εύκολο να συνειδητοποιήσει κανείς ό,τι τα σαρκώδη χείλη είναι ό,τι πιο hot στα κοινωνικά δίκτυα. Αντανακλώντας απόλυτα αυτό το φαινόμενο, οι ενέσεις υαλουρονικού οξέος αποτελούν την πιο συχνή πρακτική αισθητικής παρέμβασης.

Υπάρχουν όμως και οι γυναίκες που δεν θέλουν να υποκύψουν σε αυτή την τάση, αλλά θα ήθελαν τονώσουν φυσικά τον όγκο των χειλιών σου. Και πραγματικά μπορούν να τα καταφέρουν, ακολουθώντας απλές τεχνικές μακιγιάζ.

Τα makeup steps για 2x μεγαλύτερα χείλη

μακιγιάζ για μεγαλύτερα χείλη
IG @josefinevogt

Εφάρμοσε στα χείλη highlighter & foundation

Όρισε το περίγραμμα των χειλιών με highlighter και foundation πριν καν εφαρμόσεις lip liner. Χρησιμοποιώντας ένα πινέλο concealer με το χρώμα των της βάσης, δημιούργησε το επιθυμητό σχήμα χειλιών γύρω από το εξωτερικό περίγραμμα του στόματος. Η επίπεδη πλευρά του πινέλου πρέπει να είναι κόντρα στο δέρμα για να αναμειχθεί το foundation καθώς το απλώνεις.

Ανάμειξε το foundation

Με ένα καθαρό πινέλο, «σβήσε» απαλά το foundation που έχεις τοποθετήσει γύρω από τα χείλη με το foundation στο υπόλοιπο πρόσωπο. Αυτό θα μαλακώσει το προϊόν γύρω από τα χείλη, αλλά θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση όχι μόνο της ευκρίνειας, αλλά και μιας απαλής επισήμανσης που κάνει τα χείλη να φαίνονται μεγαλύτερα.

μακιγιάζ για μεγαλύτερα χείλη
IG @josefinevogt

Σταθεροποίησε με πούδρα

Χρησιμοποίησε λίγη ημιδιαφανή πούδρα σεταρίσματος για να σταθεροποιήσεις τι αποτέλεσμα και να βοηθήσεις παράλληλα το κραγιόν να απλωθεί υπέροχα στα χείλη.

Γέμισε τα χείλη με μια nude απόχρωση

Γέμισε τα χείλη με το αγαπημένο σου nude κραγιόν και «μείνε μακριά» από σκούρες ή ψυχρές απόχρωσεις, καθώς κάνουν τα χείλη να φαίνονται πιο λεπτά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.