ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Οι fashionistas λένε ναι στα φυσικά μαλλιά...εμείς;


TSVIGKOU

13 Οκτωβρίου 2017

6c110b06707b4681813997e406c6c390.jpg

 

Κάποιες γυναίκες έχουν ίσια, άλλες σγουρά και άλλες σπαστά μαλλιά. Κάποιες έχουν λείες άκρες, άλλες άγριες και ατίθασες. Το ερώτημα λοιπόν είναι αν μπορούν όλες οι γυναίκες να αφήνουν τα μαλλιά τους φυσικά;

Ρίχνωντας μια ματιά στις street style εμφανίσεις, παρατηρούμε ότι οι fashionistas το κάνουν.
Βλέπετε εύκολα μπορεί κανείς να διακρίνει ένα μαλλί που έχει στιλιζαριστεί με πιστολάκι ή ψαλίδι, με αυτό που απλά στέγνωσε φυσικά...πόσο μάλλον το γυναικείο μάτι.
 

[gallery-717657]

Τολμούμε λοιπόν, μετά το μπάνιο να ενυδατώσουμε τις άκρες-ιδιαίτερα όσες έχουμε άγριες-, να τα στεγνώσουμε και να τα αφήσουμε φυσικά. Μπορούμε αν θέλουμε να ενισχύσουμε τον όγκο στις ρίζες με hairspray ή να τα πιέσουμε με τα δάχτυλά μας για να μην έχουν καθόλου. Αποφεύγουμε οποιοδήποτε αξεσουάρ στιλιζαρίσματος και δημιουργούμε στιλ με τα φυσικά μαλλιά μας.
 

[gallery-716046]

Οι τάσεις της ομορφιάς επιστρέφουν στα φυσικά χαρακτηριστικά όχι μόνο στο makeup, αλλά και στα χτενίσματα. Εμείς λοιπόν δεν έχουμε παρά να τις ακολουθήσουμε και να τις υιοθετήσουμε. Άλλωστε εξοικονομούμε και χρόνο στην καθημερινότητά μας.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.