ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Μία μάσκα πολλαπλών χρήσεων που αξίζει να δοκιμάσετε


TSVIGKOU

15 Νοεμβρίου 2017

22709106-135995743716496-3564568864199016448-n.jpg

Η L’Oréal Paris δημιούργησε την πρώτη μάσκα πολλαπλών χρήσεων, ειδικά σχεδιασμένη για κανονικά προς ξηρά μαλλιά που περιέχει εκλεκτό έλαιο καρύδας.

Οι χρήσεις της είναι αρκετές και προσφέρουν εντατική θρέψη και φροντίδα που προσαρμόζεται στις ανάγκες και της απαιτήσεις που έχει η γυναίκα κάθε στιγμή της ημέρας.


Ακολουθούν αναλυτικά οι δράσεις της:

  1. Στο λούσιμο: Εφαρμόστε τη μάσκα, μετά το σαμπουάν, αφήστε τη να δράσει για 2-3 λεπτά και ξεβγάλτε. Με αυτό τον τρόπο προσφέρεστε στα μαλλιά σαςεντατική θρέψη και γίνονται ευκολοχτένιστα.
  2. Πριν το styling: Μετά το λούσιμο, απλώστε λίγη ποσότητα στα μαλλιά σας για καλύτερο έλεγχο του φριζαρίσματος. Τα χτενίσματά σας θα αποκτήσουν την ιδανική λάμψη, ενώ θα υιοθετούν το styling που επιθυμείτε.
  3. Μάσκα ύπνου: Εφαρμόστε τη σε στεγνά μαλλιά και αφήστε τη να δράσει όλη τη νύχτα, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση και απαλότητα. Το πρωί ξεβγάλετε και λουστείτε κανονικά.
  4. Πριν το λούσιμο: Πριν λουστείτε, απλώστε τη σε στεγνά μαλλιά και αφήστε τη να δράσει 5 λεπτά για άμεση θρέψη.
  5. Για φρεσκάρισμα: Εφαρμόστε τη μέσα στην ημέρα, κάθε φορά που νιώθετε τα μαλλιά σας να είναι ξηρά και όχι απαλά. Μια μικρή ποσότητα της μάσκας στις άκρες ακρή για να ανανεωθούν, να ενυδατωθούν και να λάμψουν ξανά.

#coconutoil

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.