ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

3+1 αλλαγές στα μαλλιά της Nicole Kidman που μας χάρισαν έμπνευση


Ελένη Τσούτση

30 Απριλίου 2019

000-u90mo.jpg

Η αγαπημένη ηθοποιός, Nicole Kidman εμφανίστηκε με ένα hair look που ομολογουμένως δεν περιμέναμε να τη δούμε, καθώς πειραματίστηκε με το hair look της και φωτογραφήθηκε με ένα κοντό pixie κούρεμα στο περιοδικό Vanity Fair. Με αφορμή αυτή την αλλαγή κάναμε ένα mini throwback και αναζητήσαμε τις καλύτερες αλλαγές που έχει κάνει στα μαλλιά της μέχρι σήμερα.

Η ίδια φροντίζει να μας ξαφνιάζει ευχάριστα με τις επιλογές της που σχεδόν πάντα καταφέρνει να γίνονται υπογραφή του στιλ της. Από τα μακριά κόκκινα μαλλιά μέχρι το πολύ κοντό pixie ξανθό haircut που αναδεικνύει υπέροχα το πρόσωπό της και τα χαρακτηριστικά της δεν σταματά να μας χαρίζει έμπνευση.

Αν αναζητάτε και εσείς λίγη έμπνευση για το επόμενο κούρεμά σας και θέλετε μια stylish και διαφορετική αλλαγή τότε το τελευταίο της κούρεμα, το pixie look είναι το κατάλληλο. Μια επίσκεψη στο κομμωτή σας ίσως σας πείσει να το δοκιμάσετε για φέτος το Καλοκαίρι!

Δείτε ακόμη:

H Nicole Kidman εντυπωσιάζει στο κόκκινο χαλί του London Film Festival 2017

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.