ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Margot Robbie αποχαιρέτησε το ξανθό και έγινε κοκκινομάλλα


Ελένη Τσούτση

27 Αυγούστου 2021

Η Margot Robbie αποχαιρέτησε το ξανθό και έγινε κοκκινομάλλα
Η Margot Robbie αποχαιρέτησε το ξανθό και έγινε κοκκινομάλλα

Αν κάτι απολαμβάνουμε να βλέπουμε κάθε νέα σεζόν είναι οι αλλαγές που κάνουν στα μαλλιά τους οι αγαπημένες μας stars. Μία από αυτές είναι και η Margot Robbie, η οποία χωρίς αμφιβολία βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία beauty icons. Λατρεύει να πειραματίζεται τόσο με το μακιγιάζ της όσο και με τα μαλλιά της.

Μπορεί τα ξανθά μαλλιά της να αποτελούν ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της, ωστόσο για τις ανάγκες της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί απαρνήθηκε το signature hair look της και υιοθέτησε ένα από τα πιο hot trends της σεζόν. Η ίδια έγινε κοκκινομάλλα και η αλήθεια είναι ότι της ταιριάζει πολύ!

Οι παρακάτω φωτογραφίες αποδεικνύουν πως η ηθοποιός καταφέρνει να δείχνει εντυπωσιακή με κάθε χρώμα μαλλιών αφού το υποστηρίζει με το δικό της τρόπο!

Η χρωματική γκάμα της συγκεκριμένης τάσης που μας έχει ενθουσιάσει κυμαίνεται από ανοιχτό χάλκινο μέχρι βαθύ κόκκινο. Αν σκέφτεστε να κάνετε μια παρόμοια αλλαγή δεν έχετε παρά να κλείσετε ραντεβού asap και να βρείτε την απόχρωση που θα ταιριάξει στον τόνο της δικής σου επιδερμίδας.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.