ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα hair looks που γίνονται μέσα σε 5 λεπτά και είναι ιδανικά για τις γιορτές


Ελένη Τσούτση

7 Δεκεμβρίου 2021

Τα hair looks που γίνονται μέσα σε 5 λεπτά και είναι ιδανικά για τις γιορτές
Τα μαλλιά μπορούν να δώσουν extra στιλ σε όλα μας τα σύνολα, από το πρωινό look στο γραφείο μέχρι και το πιο βραδινό. 

Οι γιορτές πλησιάζουν και ήδη σκεφτόμαστε όλα όσα θα μας δώσουν χαρά. Από τα γιορτινά outfits, τo glam μακιγιάζ και φυσικά τα stylish χτενίσματα. Ακόμη και στο γραφείο αυτές τις μέρες θέλουμε η εμφάνισή μας να έχει κάτι ξεχωριστό και δεν θα μάθετε σίγουρα κάτι καινούργιο αλλά αν στα μαλλιά σας βάλετε αξεσουάρ τότε θα κάνετε τη διαφορά.

Τα μαλλιά άλλωστε μπορούν να δώσουν extra στιλ σε όλα μας τα σύνολα, από το πρωινό look στο γραφείο μέχρι και το πιο βραδινό.

Χρειαζόμαστε λοιπόν εύκολες και γρήγορες προτάσεις ώστε να τελειώνουμε κυριολεκτικά μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Σύμμαχός μας σε αυτό το challenge μπορούν να είναι τα αξεσουάρ μαλλιών, που θα δώσουν x-mas vibes σε κάθε χτένισμα. Με έντονα print και χρώματα, μονόχρωμο ή όχι, βρείτε το αγαπημένο σας αξεσουάρ και ταιριάξτε το με ένα απλό χτένισμα.

Είναι fashionable, και πάνω απ' όλα εύκολα και γρήγορα, οπότε μπορείτε να τα πετύχετε χωρίς να είστε επαγγελματίας.

Αναζητήσαμε τρόπους που μπορείτε να φτιάξετε τα μαλλιά σας και σας παρουσιάζουμε τις παρακάτω cool ιδέες που θα σας εμπνεύσουν για το επόμενο γιορτινό χτένισμά σας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.