ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Οι τάσεις που θα επικρατήσουν στα νύχια το 2022


Ελένη Τσούτση

10 Δεκεμβρίου 2021

Οι τάσεις που θα επικρατήσουν στα νύχια το 2022
Instagram/@betina_goldstein
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή από τη μία κάνουμε αναδρομή τι ξεχωρίσαμε περισσότερο τις σεζόν που πέρασαν αλλά και όλα τα νέα trends που θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες. 

Σήμερα θα κάνουμε focus σε όλα τα hot nail trends που θα βλέπουμε παντού γύρω μας το 2022. Τα nail trends που θα μας κατακλύσουν από σχέδια και χρώματα, τα οποία θα στολίσουν τα άκρα σας με stylish τρόπους και ιδιαίτερα patterns.

Πριν ετοιμαστείτε να κλείσετε λοιπόν το καθιερωμένο σας ραντεβού με το nail salon σας, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω προτάσεις, που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας βάλουν δυναμικά στη νέα χρονιά!

Updated french manicure

To γαλλικό manicure είναι και πάλι ο βασιλιάς όλων των τάσεων και θα συνεχίσουμε να το βλέπουμε παντού αλλά αυτή τη φορά άκρως ανανεωμένο. Και όταν λέμε ανανεωμένο εννοούμε ότι η κλασική γραμμή θα είναι σε έντονες αποχρώσεις, η γραμμή θα γίνει διπλή αλλά και το ανάποδο γαλλικό στα νύχια θα είναι μία από τις κυριότερες παραλλαγές του.

Jenny.Gr
Instagram/@betina_goldstein

Ένας ακόμη φρέσκια τάση είναι το χρώμα της βάσης και το χρώμα της γραμμής να είναι σε πιο funky αποχρώσεις.

Floral mani

Ναι τα λουλούδια είναι το στοιχείο που θα κάνει το manicure σας να ανθίσει, όχι μόνο την άνοιξη και το καλοκαίρι. Το floral mani είναι ακόμη στις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και μάλιστα πολλοί οίκοι έχουν υιοθετήσει την συγκεκριμένη τάση στα shows τους. Εξάλλου μπορείτε να προσαρμόσετε τα patterns στις πιο σκούρες αποχρώσεις του χειμώνα.

Jenny.Gr
Instagram/@betina_goldstein

Royal Blue

To μπλε είναι ένα αριστοκρατικό χρώμα που θα το συναντήσουμε και αυτό περισσότερο το 2022. Πιο συγκεκριμένα, δυο χρώματα που θα αγαπήσετε είναι το Royal Blue και το Navy. Σίγουρα θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα και κάνουν τα άκρα σας να δείχνουν chic και εντυπωσιακά. Για όσες λατρεύετε τα κοντά νύχια, το μπλε είναι το ιδανικό mani για εσάς.

Jenny.Gr
Instagram/@betina_goldstein


Nude nails

Αν δεν προτιμάτε τα έντονα χρώματα, οι nude αποχρώσεις θα είναι huge trend και το 2022.
Τα νύχια δείχνουν πάντα περιποιημένα και καθαρά. Ακόμη, μπορείτε να προσθέσετε διακριτικά σχέδια όπως dots ή γραμμές και να υιοθετήσετε ένα πιο minimal manicure.

Jenny.Gr
Instagram/@betina_goldstein


Metallic effect

Οι μεταλλικές αποχρώσεις θα είναι μία μεγάλη τάση για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2021-2022. Αν ανήκετε στη κατηγορία των πιο glam επιλογών αυτή θα γίνει το αγαπημένο σας trend. Από ασημί, χρυσό αλλά και εναλλακτικές αποχρώσεις όπως ροζ, κόκκινο και μπλε.

Jenny.Gr
Instagram/@betina_goldstein

Αν οι μεταλλικές βάσεις σας φαίνονται υπερβολικές τότε μπορείτε απλά να υιοθετήσετε μεταλλικές λεπτομερείς επιλέγοντας διακριτικά σχέδια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.