ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Emily Ratajkowski υιοθέτησε τις τέλειες 70s-inspired αφέλειες


Ελένη Τσούτση

18 Ιανουαρίου 2022

Η Emily Ratajkowski υιοθέτησε τις τέλειες 70s-inspired αφέλειες
Η Emily Ratajkowski είναι η έμπνευση της ημέρας

Αν σκέφτεστε εδώ και μήνες να κάνετε αφέλειες, αλλά δεν παίρνατε την μεγάλη απόφαση, τώρα ήρθε η στιγμή να το τολμήσετε. Οι αφέλειες συνεχίζουν να είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, χαρίζουν extra πόντους coolness και αναβαθμίζουν κάθε εμφάνιση. Μετά από πολλές celebrities που θέλησαν να υιοθετήσουν την συγκεκριμένη τάση, ήρθε η σειρά της Emily Ratajkowski.

Η Emily δεν φοβάται τις αλλαγές, αφού μεταξύ άλλων την έχουμε δει να κόβει τα μαλλιά της σε καρέ και να πειραματίζεται με τα χρώματα. Στο νέο της hairstyle πρωταγωνιστούν οι 70s inspired αφέλειες που μακραίνουν στις άκρες και μόνο έμπνευση μπορούν σας χαρίσουν για την επόμενη αλλαγή στα μαλλιά σας.

Το εντυπωσιακό μοντέλο ανέβασε δυο sexy φωτογραφίες στο Instagram και πόζαρε με το ανανεωμένο της look. Έγραψε στη λεζάντα: «2022» και υποδέχτηκε το καινούργιο έτος με την καλύτερη αλλαγή που έχει κάνει μέχρι σήμερα στα μαλλιά της!

Εσάς πώς σας φαίνεται το νέο της look;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.