ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Summer breeze: Πώς θα στεγνώσουν φυσικά τα μαλλιά σου και θα φαίνονται τέλεια


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

8 Αυγούστου 2024

Summer breeze: Πώς θα στεγνώσουν φυσικά τα μαλλιά σου και θα φαίνονται τέλεια
IG @hannaschonberg
Με αυτόν τον τρόπο, τα μαλλιά σου θα δείχνουν υπέροχα, χωρίς καμία προσπάθεια

Τα μαλλιά μας είναι το μέσο αυτοπεποίθησης και αυτοέκφρασής μας. Καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους τα φροντίζουμε με τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης μαλλιών και επιμελούμαστε καθημερινά το styling τους για να δείχνουν λαμπερά και καλοχτενισμένα.

Το καλοκαίρι όμως, και ιδίως την περίοδο των διακοπών, οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουμε να κάνουμε ένα διάλειμμα από ρουτίνες ομορφιάς που ακολουθούμε ευλαβικά τόσους μήνες τον χρόνο. Ως εκ τούτου, περιορίζουμε την προσωπική μας φροντίδα στα βασικά και απολύτως απαραίτητα. Φυσικό επακόλουθο αυτής της προσέγγισης «διακοπών» είναι και η παύση της χρήσης σεσουάρ για το στέγνωμα των μαλλιών. Πώς όμως μπορούμε να είμαστε σίγουρες ότι τα μαλλιά μας και πάλι μπορούν να δείχνουν υπέροχα;

Είναι αλήθεια ότι αφήνοντας τα μαλλιά μας να στεγνώσουν απολύτως φυσικά με τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος και το αεράκι του νησιού ή του παραθαλάσσιου χωριού όπου βρισκόμαστε, υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες τα μαλλιά μας να φαίνονται άτονα και υπερβολικά φριζαρισμένα. Για να «σώσουμε» την κατάσταση και να εξασφαλίσουμε την άψογη εικόνα τους, χρειαζόμαστε έναν σύμμαχο-ομορφιάς. Αυτός ο σύμμαχος είναι το leave-in conditioner.

Jenny.Gr
IG @hannaschonberg

Απλώνοντας το leave-in conditioner σε νωπά μαλλιά, μπορούμε να είμαστε σίγουρες ότι θα μειώσουμε σημαντικά το ενδεχόμενο φρυσαρίσματος. Συγχρόνως, αν θέλουμε να πειραματιστούμε με το hairstyling μπορούμε όσο ακόμα είναι βρεγμένα να τυλίξουμε τα μαλλιά μας σε ένα bun ή να τα πλέξουμε με το στιλ πλεξούδας που μας αρέσει. Μόλις λύσουμε τα μαλλιά μας, θα έχουν υπέροχους φυσικούς κυματισμούς, που δημιουργήθηκαν πραγματικά αβίαστα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.