ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

2+1 μέρη του σώματός σας που αμελείτε


6 Αυγούστου 2013

Λαιμός, αγκώνες, γόνατα.

Η καθημερινή ενυδάτωση του σώματός σας πρέπει να είναι ρουτίνα για εσάς. Όποια και αν είναι η ηλικία σας πρέπει να φροντίζετε τον εαυτό σας και να του χαρίζετε ό,τι χρειάζεται. Πολλές γυναίκες αμελούν κάποια σημεία του σώματός τους ή δεν τους δίνουν την απαιτούμενη ποσότητα κρέμας ή λαδιού που χρειάζονται. Συγκεκριμένα υπάρχουν τρία μέρη που οι περισσότερες ξεχνάνε να ενυδατώσουν.

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που βάζουν την κρέμα του προσώπου τους μέχρι το πιγούνι της. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορεί να κάνει κάποιος. Μεγαλύτερη προσοχή απαιτείται στο λαιμό αλλά και στο ντεκολτέ σας, παρά στο πρόσωπο. Με ανοδικές πορείες πρέπει να ενυδατώνεται εξίσου καλά ίσως και παραπάνω τις δύο συγκεκριμένες περιοχές του σώματός σας. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι ο λαιμός είναι ένα σημείο που παρουσιάζει τα πρώτα σημάδια γήρανσης η γυναίκα. Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι πρέπει να τον προσέξετε περισσότερο.

Οι αγκώνες και τα γόνατα είναι δύο περιοχές που οι περισσότεροι άνθρωποι παρουσιάζουν ξηρότητα. Αυτό σημαίνει ότι μία απλή ενυδατική σώματος δεν είναι αρκετή. Πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή, διαλέγοντας ένα άκρως ενυδατικό body lotion ή ενδεχομένως κάποιο λαδάκι. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι πρέπει να προσέχετε παραπάνω την ενυδάτωση του σώματός σας. Εκτός από τις κρέμες σας μην ξεχνάτε να πίνετε λίτρα νερού.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.