ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Γιατί η ενυδατική μας κρέμα πρέπει να περιέχει υαλουρονικό οξύ;


TSVIGKOU

1 Νοεμβρίου 2016

pexels-photo-medium-115270.jpg

Σε διάφορα άρθρα στο internet είχα διαβάσει για το υαλουρονικό οξύ, το οποίο υπάρχει στην επιδερμίδα μας και δρα σα μαγνήτης. Έχει τη δυνατότητα να συγκρατήσει έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό, για βαθιά και αποτελεσματική ενυδάτωση. Το κακό όμως είναι ότι όσο μεγαλώνουμε, τόσο υποβαθμίζεται η ποιότητα και η δυνατότητα των μορίων του υαλουρονικού να συγκρατούν υγρασία, με αποτέλεσμα να μην είμαστε ενυδατωμένες και να αποκτούμε ρυτίδες. Μετά από μία μεγάλη έρευνα στην αγορά λοιπόν κατέληξα στην κατάλληλη κρέμα, η οποία σαφώς περιέχει υαλουρονικό οξύ, έχει ισχυρή αντιρυτιδική δράση και χαρίζει αποτελεσματική ενυδάτωση σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Το όνομα του μαγικού προϊόντος είναι “BIOTEN”. Αυτό που με εντυπωσίασε κυρίως είναι ότι διαθέτει  τεχνολογία τριπλού συστήματος υαλουρονικού οξέος, ή αλλιώς HYALURONIC 3D όπως θα το διαβάσετε κι εσείς στη συσκευασία. Αυτό σημαίνει ότι το “BIOTEN” προσφέρει:

  1. Filler υαλουρονικού οξέος: Γεμίζει τοπικά την επιδερμίδα, λειαίνοντας την επιφάνειά της αμέσως μετά την εφαρμογή
  2. Υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους: Διεισδύει ακόμα και στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και βοηθά ορατά στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, βελτιώνοντας την ελαστικότητά της, για μια πιο υγιή, νεότερη και λαμπερή όψη.
  3. Φυσικός διεγέρτης υαλουρονικού οξέος: Βοηθά στην αποκατάσταση του βέλτιστου επιπέδου του υαλουρονικού, διεγείροντας τη φυσική σύνθεση και ανανέωσή του, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να ενυδατώνεται εντατικά, το δέρμα να γίνεται πιο ανθεκτικό και σφριγηλό και οι ρυτίδες να μειώνονται.

Φυσικά θα πρέπει να σας αναφέρω και μία ακόμη σημαντική πληροφορία, ότι τα προϊόντα “BIOTEN” είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν parabens, paraffin και χρωστικές.

bioten_hyaluronic3d_day_jarpackshot

Δοκιμάστε το προϊόν της “BIOTEN” με το τριπλό σύστημα υαλουρονικού οξέος HYALURONIC 3D και νιώστε την επιδερμίδα σας λεία, απαλή και βαθιά ενυδατωμένη, όπως την ένιωσα κι εγώ. Πραγματικά τα πρώτα αποτελέσματα φάνηκαν από την πρώτη κι όλας εβδομάδα. Αξίζει να σας αναφέρω ότι μετά από τον ενθουσιασμό μου για την αντιριτυδική κρέμα ημέρας, η οποία έχει και SPF 15, αγόρασα όλη τη σειρά προϊόντων. Άλλωστε μία κρέμα ημέρας δεν είναι αρκετή.

bioten-hyaluronic-family

Μην ξεχνάτε ότι η βάση των προϊόντων "BIOTEN" είναι η ΦΥΣΗ...Η μαγεία της ΦΥΣΗΣ κάνει πάντα θαύματα, να το θυμάστε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.