ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ποιος σας είπε ότι τα λιπαρά πρόσωπα δεν έχουν ανάγκη από ενυδάτωση;


TSVIGKOU

16 Μαρτίου 2017

blugirl-bss15-001.jpg

Είναι κανόνας ότι οποιοσδήποτε τύπος δέρματος απαιτεί ενυδάτωση, απλά πρέπει να βρείτε τη σειρά που καλύπτει τις ανάγκες σας. Επιπλέον να ξέρετε ότι όταν ενυδατώνεστε είναι σα να χτυπάει ένα καμπανάκι στο πρόσωπό σας, ότι όλα είναι ΟΚ, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει και να μην παράγει περιττή λιπαρότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Έχοντας λοιπόν καθαρή και ενυδατωμένη επιδερμίδα μπορείτε να προχωρήσετε με το μακιγιάζ του προσώπου σας, κάνοντας τη βάση. Ναι, είναι γνωστό ότι η πούδρα είναι ίσως το αγαπημένο προϊόν σας-απόλυτα λογικό. Προτείνω να δοκιμάσετε τη "Super Stay Better Skin Powder", της Maybelline, η οποία εξαφανίζει κοκκινίλες και σημάδια.

Προσωπικά στην καθημερινότητά μου τη χρησιμοποιώ μόνη της, χωρίς να εφαρμόσω foundation. Τις ημέρες που θέλω ένα πιο έντονο μακιγιάζ, την εφαρμόζω από πάνω για να έχω αψεγάδιαστη βάση. Το πιο σημαντικό από όλα όμως είναι ότι με τη συγκεκριμένη πούδρα, καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας και χωρίς να την ανανεώσω, δε νιώθω την επιδερμίδα μου λιπαρή και δε φοβάμαι μήπως γυαλίσω.
Με ένα μόνο πέρασμα στο πρόσωπό μου-αποφεύγω τις υπερβολές με τις στρώσεις, γιατί δε θέλω να φαίνομαι σα να φοράω μάσκα-, η επιδερμίδα μου είναι super ενυδατωμένη, δε γυαλίζει και δεν είναι λιπαρή!

Επιπλέον μάθε πώς να εφαρμόζεις την πούδρα προσώπου!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.