ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Γιατί δεν πρέπει να αγοράζετε ίδια προϊόντα με αυτά της φίλης σας;


TSVIGKOU

25 Μαΐου 2017

pexels-photo-378148.jpg

Τότε είναι που ξεκινούν οι ερωτήσεις τύπου:

  • Τι κρέμα χρησιμοποιείς;
  • Ποιο makeup φοράς και δείχνεις τόσο λαμπερή;
  • Μπορείς να μου πεις τα προϊόντα που χρησιμοποιείς να τα αγοράσω κι εγώ;

Η επιδερμίδα κάθε γυναίκας είναι αποτέλεσμα γονιδιακό, διατροφής, τρόπου ζωής και σίγουρα προϊόντων που χρησιμοποιεί για ενυδάτωση και makeup.
Όταν μία κρέμα έχει ορατά αποτελέσματα σε μία επιδερμίδα, δε σημαίνει ότι θα έχει τα ίδια και σε εμάς. Αρχικά πρέπει να εξετάσουμε την ηλικία, τον τύπο δέρματος και γενικότερα να αναλύσουμε τις ανάγκες που έχει η επιδερμίδα μας.
Αν όντως όλα τα παραπάνω ταιριάζουν, τότε ναι θα επιλέξουμε το ίδιο προϊόν. Και πάλι όμως μπορεί να μην έχουμε τα ίδια οφέλη. Όπως προανέφερα η διατροφή, η κατανάλωση νερού, ο τρόπος ζωής-κάπνισμα, αλκοόλ-και φυσικά τα γονίδια παίζουν βασικό ρόλο στον τρόπο που ανταποκρίνεται η επιδερμίδα.

Μία έρευνα στην αγορά και με συμβουλές από αισθητικούς που υπάρχουν διαθέσιμοι στα καταστήματα θα σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο προϊόν για εσάς. Επιπλέον μην ξεχνάτε τα δειγματάκια, τα οποία μπορούν να σας δώσουν μία εικόνα για το αν σας ταιριάζει η συγκεκριμένα κρέμα, το συγκεκριμένο καλλυντικό.

Ενυδατικές προσώπου που προτείνονται για γυναίκες με λιπαρές επιδερμίδες:

[gallery-716415]

Τα μάτια είναι μία από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου. Καθημερινά θα πρέπει να εφαρμόζετε κρέμα, όπως ακριβώς κάνετε και στο πρόσωπο.

[gallery-716406]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.