ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο που θα ικανοποιήσει τις beauty lovers


TSVIGKOU

28 Νοεμβρίου 2017

c17df6444995abad0a16705f228c4c67.jpg

Σας προτείνω να επιλέξετε ένα από τα beauty boxes που περιλαμβάνουν σετ περιποίησης. Προσωπικά έκανα στον εαυτό μου ένα pre-Xmas δώρο και μάλλον θα αγοράσω το ίδιο και για την αδερφή μου. Αγόρασα το CLERIA promobox, ένα limited edition πακέτο ομορφιάς με 3 προϊόντα.
Το brand CLERIA έχει προϊόντα που καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις της επιδερμίδας μου. Τόσο στον τομέα του καθαρισμού, όσο και στην ενυδάτωση-αντιγήρανση τα προϊόντα ταιριάζουν απόλυτα στον τύπο της επιδερμίδας μου και μου φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Το promobox που έκανα δώρο στον εαυτό μου περιλαμβάνει την αγαπημένη μου 24ωρη ενυδατική κρέμα CLERIA Hydra Velvet Cream. Τα συστατικά της συγκρατούν την υγρασία στην επιδερμίδα μου και έτσι είναι ενυδατωμένη καθόλη της διάρκειας της ημέρας. Επιπλέον η βιταμίνη Ε που περιέχει μου χαρίζει βελούδινη υφή στο δέρμα μου, ενώ έχει καταπραϋντική και ήπια αντιγηραντική δράση.


Επιπλέον στο promobox υπάρχει το καθαριστικό που χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ, το CLERIA Face Cleansing & Demake-up Foam. Είναι ένας απαλός αφρός καθαρισμού προσώπου & ντεμακιγιάζ για κάθε τύπο επιδερμίδας. Το χρησιμοποιώ καθημερινά και το προτείνω σε όλες τις γυναίκες ,καθώς είναι κατάλληλο γυα όλους τους τύπους δέρματος.

Τέλος περιέχεται και το νερό ντεμακιγιάζ CLERIA Refreshing Micellar Water. Καθημερινά μετά τον καθαρισμό, κάνω ένα πέρασμα το πρόσωπό μου με pads που έχω εμπλουτίσει με το συγκεκριμένο micellar water. Κάνω πιο βαθύ καθαρισμό, ενώ παράλληλα ενισχύω το λιπιδικό πλέγμα της επιδερμίδας μου και της παρέχω μέσα από αυτό το προϊόν όλα τα απαραίτητα λιπαρά οξέα που δε μπορεί να συνθέσει μόνη της.

Νομίζω ότι έκανα στον εαυτό μου το καλύτερο pre-Xmas δώρο. Όσο για την αδερφή μου αλλά και τις υπόλοιπες φίλες μου, σίγουρα θα επιλέξω Cleria προϊόντα, ωστόσο έχω δύο επιλογές ανάμεσα στο Promobox και στο Premium Box.

Η διαφορά είναι ότι στο Premium Box αντί για το Face Cleansing & Demake-up Foam, υπάρχει το ξηρό λάδι CLERIA Renewal Dry Oil για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά που είναι πλούσιο σε ενυδατικά και αντιγηραντικά συστατικά. Ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα, επαναφέρει τη νεανική όψη και χαρίζει υγεία & λάμψη στα μαλλιά. Με υπέροχο άρωμα και ελαφριά υφή που απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας.
Επιπλέον αντί για την 24ωρη ενυδατική κρέμα Hydra Velvet Cream περιλαμβάνει την Lift Effect Cream. Μία 24ωρη κρέμα προσώπου για ώριμες επιδερμίδες, πλούσια σε αντιγηραντικούς παράγοντες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.