ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Beauty δώρα που θα λατρέψουν οι μαμάδες


TSVIGKOU

12 Μαΐου 2018

mothersday-lowres.jpg

Άρωμα


Jo Malone Jasmine Sambac & Marigold

Σίγουρα γνωρίζετε τι της ταιριάζει και ποιο είναι το αγαπημένο της, αν είναι φρουτώδες, λουλουδένιο, ουδέτερο. Αν παραμένει πιστή για χρόνια σε κάποιο άρωμα, τότε καλύτερα να επενδύσετε σε αυτό. Αν θέλετε να της πάρετε ένα από τα τελευταία best sellers, προτείνουμε το Jo Malone Jasmine Sambac & Marigold. Λουλουδένιο, με δικό του χαρακτήρα που ταιριάζει απόλυτα στο καλοκαίρι.

Κόκκινο Κραγιόν


Pure Color Love - Lipstick Matte Bar Red 310, Estée Lauder​

Είναι ένα all time classic προϊόν ομορφιάς που φοράνε όλες οι μαμάδες, από την πιο cool, μέχρι την πιο κλασσική. Η πρότασή μας είναι το Pure Color Love Lipstick σε απόχρωση Matte Bar Red 310 της Estée Lauder.

Ενυδατική Κρέμα

Crème de la Mer The Moisturizing Creme, La Mer

Η ενυδάτωση είναι απαραίτητη για κάθε γυναίκα. Η θρυλική Crème de la Mer γεννήθηκε από τη θάλασσα και έχει στόχο να μεταμορφώσει το δέρμα μας. Επενδύστε σε ένα προϊόν που έχει βάλει τη σφραγίδα του στον τομέα του skincare όλα αυτά τα χρόνια.

Αντηλιακή Κρέμα


Cellular Swiss UV Protection Veil SPF 50, La Prairie

Είναι το προϊόν που χρησιμοποιούμε χειμώνα, καλοκαίρι. Η αντηλιακή προστασία είναι το Α και το Ω στο θέμα της περιποίησης της επιδερμίδας. Η Cellular Swiss UV Protection Veil, με SPF 50 είναι ένα προϊόν λεπτής υφής, που παρέχει καθημερινή προστασία ενάντια στη UV ακτινοβολία, χαρίζει λάμψη και ενυδατώνει.

Αντιγηραντική Κρέμα Σώματος


Frezyderm Anti-Ageing Body Cream

Η αντιγήρανση αφορά και την περιποίηση σώματος. Όπως καθημερινά φροντίζουμε το πρόσωπό μας, αντίστοιχα πρέπει να κάνουμε και με το σώμα μας. Η Frezyderm Anti-Ageing Body Cream είναι μία αντιγηραντική κρέμα σώματος, που προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, ενώ μειώνει τις κηλίδες.

Κρέμα Χεριών


Aveda Hand Relief Moisturising Creme​

Είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματός μας. Η κρέμα χεριών πρέπει να εφαρμόζεται σε καθημερινή βάση, δύο ίσως και τρεις φορές την ημέρα. Υπενθυμίστε την αναγκαιότητά της, στη μητέρα σας, προσφέροντας ένα τέτοιο προϊόν ως δώρο την Κυριακή που γιορτάζει.

Υ.Γ: Ανεξάρτητα από το δώρο που θα επιλέξετε, μην ξεχάσετε να το συνοδέψετε με μία κάρτα προς τη μητέρα σας. Το πιο σημαντικό άλλωστε για εκείνη θα είναι αυτό το μήνυμα και όχι το προϊόν που θα λάβει!

Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.