ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

H Emily Ratajkowski αποκαλύπτει την skincare routine που ακολουθεί όσο μένει σπίτι


Ελένη Τσούτση

20 Μαρτίου 2020

H Emily Ratajkowski αποκαλύπτει την skincare routine που ακολουθεί όσο μένει σπίτι

Το όμορφο μοντέλο, Emily Ratajkowski, είναι σίγουρα ανάμεσα στη λίστα των διάσημων γυναικών που θέλουμε να γνωρίζουμε τη beauty routine τους. Όλα εκείνα τα μυστικά ομορφιάς που ακολουθεί μέσα στην ημέρα της και έχει λεία και αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Η ίδια αυτές τις ημέρες, όπως όλος ο πλανήτης μένει στο σπίτι της και έτσι αποφάσισε να δεχτεί ερωτήσεις στο Instagram από τους θαυμαστές της. 

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που απάντησε ήταν τι κάνει για να περιποιείται την επιδερμίδα της.

jenny.gr

Η Emily αποκάλυψε πως αυτή τη περίοδο το δέρμα της δεν είναι και στα καλυτερά του και σε ένα της story έδειξε τα προιόντα που εμπιστεύεται ώστε να βελτιωθεί η όψη της επιδερμίδας της.

jenny.gr

Όπως μάλιστα στο παρελθόν, έχει δηλώσει σε συνέντευξή της δεν παραλείπει ποτέ τον καθαρισμό της επιδερμίδας της όσο έντονη και εάν είναι η μέρα της. Πάντα αφαιρεί το μακιγιάζ από την επιδερμίδα της κάνοντας και μία μικρή απολέπιση καθώς θέλει να αισθάνεται ότι το δέρμα της είναι απόλυτα καθαρό και αναπνέει. 

Φροντίζει να ακολουθεί τη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας της καθώς έτσι και τα makeup looks που επιλέγει εφαρμόζουν καλύτερα. Τα αγαπημένα της makeup looks είναι τα bronze – έχει υιοθετήσει ένα ηλιοκαμένο loοκ που τη κάνει ακόμη πιο σέξι. Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει το bronzer της δίνει αυτοπεποίθηση και νιώθει ότι αναδεικνύονται καλύτερα τα χαρακτηριστικά της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.