ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αντηλιακά και Beach Essentials για Αξέχαστο Καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

29 Ιουνίου 2020

Αντηλιακά και Beach Essentials για Αξέχαστο Καλοκαίρι

Καλοκαίρι σημαίνει μικρές ξέγνοιαστες στιγμές στη θάλασσα με την ήλιο να μας λούζει αισιοδοξία και όλα ξαφνικά να γίνονται πιο όμορφα γύρω μας. Αφήνουμε πίσω μας την ρουτίνα της καθημερινότητας και απολαμβάνουμε τον ήχο των κυμάτων και τα δροσερά νερά.

Το καλοκαίρι δεν είναι μόνο μια εποχή, είναι και στάση ζωής, που όλοι μας έχουμε ανάγκη πιο πολύ από ποτέ.

Τι χρειαζόμαστε όμως για να απολαύσαμε κάθε μας στιγμή στην παραλία;

Σίγουρα, από τα πρώτα items που επιλέγουμε ήδη πριν ξεκινήσει το καλοκαίρι, είναι τα πράγματα που θα έχουμε στη τσάντα παραλίας, και θα μας κάνουν να νιώθουμε πιο χαλαρές.

Ένα νέο βιβλίο που δεν προλάβαμε να διαβάσουμε τον χειμώνα, τα trendy γυαλιά μας που συνδυάζονται με το summer outfit μας, το ψάθινο καπέλο για να μας προστατεύει από τον καυτό ήλιο, ένα δροσιστικό χυμό και φυσικά τα αντηλιακά μας.

Ανακαλύψαμε λοιπόν φέτος, το καλοκαίρι τα απόλυτα beach essentials που θα προστατεύσουν την επιδερμίδα μας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου ενώ παράλληλα θα την ενυδατώσουν σε βάθος. Ο KORRES για άλλη μια φορά, πρωτοπορεί με τα νέα διφασικά αντηλιακά Splash, σε δύο εκδοχές - αγγούρι & υαλουρονικό και ginseng & υαλουρονικό - με τεχνολογία wet-tech που  συνδυάζει υψηλή προστασία από τον ήλιο, έως και 3 φορές   πιο ενισχυμένη ενυδάτωση, αντιγηραντική δράση και ένα μοναδικό cooling effect.

jenny.gr

Plus, είναι για αντηλιακά προσώπου και σώματος, εμπλουτισμένα με υαλουρονικό οξύ που αναζωογονούν, ενυδατώνουν και προστατεύουν το δέρμα από την αφυδάτωση που προκαλεί το νερό της θάλασσας, η ζέστη και ο ήλιος.

Tip: Ανανεώστε το αντηλιακό σας κάθε 2 ώρες. Στην παραλία καλό είναι να το ανανεώνεται μετά από κάθε βουτιά σας στη θάλασσα. Aκόμα και αν έχετε μαυρίσει πρέπει να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αντηλιακό.

Δείτε τα beach essentials που επέλεξε η beauty editor του #jennygr για την εξόρμησή της στη θάλασσα:

https://www.youtube.com/watch?v=oSwh-n0gHQY&feature=youtu.be

 

Κερδίστε την ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών  KORRES που θα κάνει και το δικό σας καλοκαίρι μοναδικό. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό εδώ.

Φωτογραφίες - Video: Χρήστος Λώλος

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.