ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η Eva Mendes δείχνει πώς καταφέρνει να έχει έναν νεανικό λαιμό κάνοντας home-spa


Ελένη Τσούτση

13 Νοεμβρίου 2020

Η Eva Mendes δείχνει πώς καταφέρνει να έχει έναν νεανικό λαιμό κάνοντας home-spa
Η Eva Mendes φαίνεται να αγαπά να μένει σπίτι της και να έχει προσαρμοστεί στις συνθήκες του lockdown πλήρως. Όπως μας δείχνει μέσα από τις φωτογραφίες της στο Instagram ακόμη και τις περιποιήσεις που κάνει στην επιδερμίδα της έχει βρει τον τρόπο για να τις κάνει μόνη της και αφήνει με το στόμα ανοιχτό τους fans της.

Η τελυταία αποκάλυψη που έκανε μέσω Instagram, μας έκανε να δούμε πόσο ακομπλεξάριστη είναι αφού ανέβασε ένα post που την δείχνει να ποζάρει έχοντας κάποιες ενέσεις στο λαιμό της. Στη λεζάντα έγραφε ότι απολαμβάνει το home spa και οι θαυμαστές της δεν σταμάτησαν να αναρωτιούνται ποια είναι η συγκεκριμένη μέθοδος που χρησιμοποιεί για να έχει μια νεανική όψη ο λαιμός της.

Οι περισσότερες stars έχουν βρει τον τρόπο για να μένουν νέες με το πέρασμα του χρόνου αλλά δύσκολα μοιράζονται ανοιχτά τις διαδικασίες που υιοθετούν, η Eva Mendes όμως με την παρακάτω ανάρτηση αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.