ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Βeauty editor’s Choice – Κάνουμε reset στην επιδερμίδα μας για τη νέα σεζόν


Ελένη Τσούτση

8 Οκτωβρίου 2021

Βeauty editor’s Choice – Κάνουμε reset στην επιδερμίδα μας για τη νέα σεζόν
Βeauty editor’s Choice – Κάνουμε επανεκκίνηση στην επιδερμίδα μας για τη νέα σεζόν

Μπαίνοντας στη νέα σεζόν, ο καιρός αρχίζει να αλλάζει και όπως καταλαβαίνετε το ίδιο πρέπει να κάνει και η skincare ρουτίνα σας ώστε να έχετε μία λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. Άλλωστε το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για να κάνετε reset στις συνήθειες σας. Από την διατροφή, την άσκηση, τον τρόπο που χαλαρώνετε, όλα μπαίνουν σε ένα διαφορετικό πλαίσιο και η επιδερμίδα σας έχει περισσότερη ανάγκη από ποτέ για σωστή φροντίδα!

Κάντε λοιπόν τα προσωπικά σας resolutions για τη νέα σεζόν και χαρίστε στον εαυτό σας το καλύτερο! Εγώ ξεκίνησα το δικό μου reset από την περιποίηση της επιδερμίδας αφού παρατηρούσα ότι το δέρμα μου είχε ανάγκη από βαθιά ενυδάτωση αλλά και τον κατάλληλο καθαρισμό.

Το πρόσωπό μας είναι διαρκώς εκτεθειμένο στο περιβάλλον, γεγονός που το καθιστά το πιο ευαίσθητο σημείο του σώματος. Τώρα που οι εναλλαγές των θερμοκρασιών είναι έντονες και σιγά σιγά οι χαμηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν, δεν θα είναι καθόλου παράξενο που το δέρμα θα αφυδατώνεται και θα χάνει σταδιακά τη λάμψη του. Αυτή η μεταβατική περίοδος μάς θέλει οπλισμένες με τα αγαπημένα μας skincare προϊόντα!

Μπορεί η καθημερινότητά μας να είναι αρκετά απαιτητική αλλά όλες μας σίγουρα μπορούμε να αφιερώσουμε λίγα λεπτά στη φροντίδα μας. Σύμμαχός μας, η Frezyderm που θα κάνει το απόλυτο reset στην επιδερμίδα μας. Με ποιον τρόπο;

jenny.gr

Οι λέξεις -κλειδιά είναι δύο: καθαρισμός και ενυδάτωση. Το μυστικό για μία όμορφη και λεία επιδερμίδα κρύβεται πίσω από αυτά τα απλά βήματα της skincare ρουτίνας. Ας δούμε λοιπόν πιο αναλυτικά πώς έκανα το δικό μου skin reset!

Βήμα 1ο – Καθαρισμός

Ξεκινάω την περιποίηση της επιδερμίδας μου με τον καθαρισμό. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι skincare experts τονίζουν πόσο σημαντικός είναι ο καθαρισμός για την υγεία του δέρματος. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιώ τον απαλό αφρό καθαρισμού, Mild Wash Foam της Frezyderm καθώς αισθάνομαι ότι καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα μου χωρίς να αφήνει κανέναν ερεθισμό. Είναι εμπλουτισμένος με φυτικά δραστικά συστατικά για την προστασία από ερεθισμούς ενώ διαθέτει ενυδατική και μαλακτική δράση για υψηλή φροντίδα, ακόμη και της πολύ ευαίσθητης επιδερμίδας.

Εxtra tip:

Ενώ οι περισσότερες προτιμούν να πλένουν το πρόσωπό τους με ζεστό νερό, το καλύτερο για την επιδερμίδα μας είναι ο καθαρισμός του προσώπου να γίνεται με χλιαρό νερό!

Βήμα 2ο – Ενυδάτωση

Ο ζεστός καιρός προστάζει πιο ανάλαφρες συνθέσεις που δε φράζουν τους πόρους, όμως οι εναλλαγές θερμοκρασίας το φθινόπωρο αφυδατώνουν το δέρμα με αποτέλεσμα να έχει άμεση ανάγκη από κάτι super ενυδατικό. Η Moisturizing Plus Cream  της Frezyderm είναι μια πλούσια και απαλή κρέμα για το πρόσωπο και τον λαιμό που προσφέρει δυναμική και σε βάθος ενυδάτωση στα 3 επίπεδα της επιδερμίδας, χάρη στο σύμπλεγμα 3 τύπων υαλουρονικού οξέος.

jenny.gr

Πρόκειται για μια πραγματική πηγή ενυδάτωσης που προστατεύει το DNA του δέρματος από το οξειδωτικό stress. Ακριβώς δηλαδή ό,τι χρειάζεται η επιδερμίδα μου! Τα 30 είναι η τέλεια ηλικία να ξεκινήσουμε να ακούμε τις πραγματικές ανάγκες της επιδερμίδας μας. Για παράδειγμα, παρατηρούσα τελευταία ότι οι πρώτες λεπτές γραμμές είχαν κάνει την εμφάνισή τους και χρειαζόμουν μια δραστική λύση. Η Moisturizing Plus Cream της Frezyderm, όχι μόνο έκανε πιο λαμπερό το δέρμα μου, αλλά λείανε όλες τις ατέλειες του.

Μπορεί τους προηγούμενους μήνες να αφήσατε πίσω σας την καθημερινή και εντατική περιποίηση της επιδερμίδας σας, τώρα ήρθε όμως η ώρα να επανορθώσετε, κάνοντας στον εαυτό σας το καλύτερο δώρο – μια όμορφη επιδερμίδα γεμάτη ζωντάνια! Η Frezyderm μας καλεί να κάνουμε όλες επανεκκίνηση στον τρόπο που φροντίζουμε το δέρμα μας, επιλέγοντας τις ενυδατικές κρέμες που ταιριάζουν τόσο με την ηλικία μας όσο και με τις ανάγκες της επιδερμίδας μας. 

Αγαπήστε λίγο παραπάνω το δέρμα σας και χαρίστε του την περιποίηση που χρειάζεται!

Δείτε το video που θα σας εμπνεύσει να αλλάξετε την skincare routine σας:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.