ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Value for money: 5 οικονομικές κρέμες νυκτός που θα λατρέψει το δέρμα σου


Ελένη Τσούτση

14 Ιουλίου 2023

Value for money: 5 οικονομικές κρέμες νυκτός που θα λατρέψει το δέρμα σου
Instagram/ @naomi anwer
Ανακάλυψε την κρέμα νυκτός που χρειάζεται η επιδερμίδα σου

H περιποίηση της επιδερμίδας έχει ορισμένα βήματα που εγγυώνται αποτελέσματα. Αυτά είναι ο καθαρισμός, η ενυδάτωση και η αντηλιακή προστασία. Τα προϊόντα φυσικά είναι εκείνα που αλλάζουν ανάλογα σε ποια ηλικιακή ομάδα ανήκεις και σύμφωνα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου.

Αν παρατηρείς ότι η φυσική γήρανση του δέρματος προκαλεί απώλεια όγκου και ελαστικότητας τότε αυτό σημαίνει ότι χρειάζεσαι extra φροντίδα καθημερινά. Εμείς σου προτείνουμε να εντάξεις μια κρέμα νυκτός που θα τονώσει σε βάθος το δέρμα σου όσο εσύ κοιμάσαι!

Αναζήτησε μια κρέμα με υαλουρονικό οξύ, ρετινόλη, βιταμίνη C ή ceramides καθώς αυτά είναι τα πολύτιμα συστατικά που θα δουλέψουν για σένα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας γίνεται μεγαλύτερη κυτταρική ανανέωση και αυτό που χρειάζεται είναι να την ενισχύσεις.

Ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες σoυ λοιπόν κάνε μία έρευνα αγοράς και καταλήξτε στην κρέμα που θα αναζωογονήσει και θα φροντίσει την επιδερμίδα σου. Κάντε την αρχή ρίχνοντας μία ματιά παρακάτω.

1. Youth Lab Retinol Reboot Night Cream - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

H Retinol Reboot Night Cream είναι μια ενισχυμένη κρέμα νυκτός, με νέας γενιάς Βιταμίνη Α, που μειώνει ορατά γραμμές και βαθιές ρυτίδες, ενισχύει τη σφριγηλότητα, ελαστικότητα και ανθεκτικότητα της επιδερμίδας, ενώ εξισορροπεί τα επίπεδα υγρασίας της για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα.

2. Frezyderm Night Force A+E Cream - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Αντιγηραντική κρέμα νύχτας για το πρόσωπο και το λαιμό. Η πλούσια σύνθεσή της σε ρετινόλη ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου, ρυθμίζει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων, καταπολεμά τα πρώτα σημάδια γήρανσης και μειώνει ορατά τις ρυτίδες, ενώ η βιταμίνη Ε παρέχει αποτελεσματική προστασία από τις επιθέσεις των ελεύθερων ριζών.

3. Nuxe Merveillance Lift Concentrated Firming Face & Neck Night Cream - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Αντιγηραντική συμπυκνωμένη κρέμα νύχτας για λείανση των ρυτίδων που χαρίζει εφέ lifting και ενδυναμώνει την επιδερμίδα. Έχει πλόυσια υφή και αναγεννά την επιδερμίδα χαρίζοντας ανανεωμένη, ξεκούραστη όψη σαν να είχατε κοιμηθεί δύο επιπλέον ώρες.

4. Vichy Neovadiol Rose Platinium Nuit Φροντίδα Νύχτας - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

H Neovadiol Rose Platinium για δράση κατά των γραμμών ύπνου. Με ασβέστιο που ενισχύει τους ινοβλάστες, για ελαστικότητα και αναζωογόνηση.

5. L'oreal Paris Revitalift Filler Night Cream - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Με υψηλή συγκέντρωση Υαλουρονικού Οξέως, αυτή η αποκλειστική σύνθεση επαναφέρει σταδιακά τον όγκο του προσώπου. Αυτή η κρέμα είναι εμπλουτισμένη με Galanga, φυσικό εκχύλισμα κατά των ρυτίδων, που γεμίζει τις ρυτίδες και επαναφέρει τον όγκο στο πρόσωπο για να μειώσει τα σημάδια απο την πίεση στο μαξιλάρι, που ονομάζονται σημάδια ύπνου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.