ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ο ορός αντιγήρανσης που μεταμορφώνει θεαματικά την επιδερμίδα


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

1 Φεβρουαρίου 2024

Ο ορός αντιγήρανσης που μεταμορφώνει θεαματικά την επιδερμίδα
Η ανανεωμένη σύνθεση του Caudalie Resveratrol–Lift Instant Firming Serum με κολλαγόνο φυτικής προέλευσης είναι 3 φορές πιο αποτελεσματική από τη ρετινόλη

Η αντιγηραντική περιποίηση, διαχρονικά, είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο πολυσυζητημένα issues στην ομορφιά. Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα μας αλλάζει. Χάνει τη σφιγηλότητα, την ελαστικότητα και τον ζωηρό χρωματικό του τόνο. Γίνεται πιο θαμπό ενώ, οι λεπτές γραμμές γίνονται πιο εμφανείς και οι ρυτίδες πιο βαθιές. Όμως τι είναι αυτό που πραγματικά συμβαίνει;

Με την πάροδο του χρόνου, η φυσική παραγωγή αλλά και τα αποθέματα κολλαγόνου, της δομικής πρωτεΐνης που υποστηρίζει την επιδερμίδα μαζί με την ελαστίνη, το υαλουρονικό οξύ και άλλες γλυκοζαμινογλυκάνες, μειώνονται σημαντικά. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι από την ηλικία των 20 ετών ο ρυθμός της φυσικής σύνθεσης κολλαγόνου επιβραδύνεται προοδευτικά σε ποσοστό περίπου 1% ετησίως. Είναι, λοιπόν, απολύτως απαραίτητο συστατικό για την υγεία, την ομορφιά και τη νεότητα της επιδερμίδας μας.

Η σειρά Resveratrol–Lift

Jenny.Gr

Για να δώσει μια εξαιρετικά δραστική λύση ενάντια στη γήρανση του δέρματος, η Caudalie δημιούργησε την εμβληματική, καινοτόμο σειρά Resveratrol–Lift, τη No1 σειρά αντιγήρανσης στη Γαλλία, που βασίζεται σε μία νέα γενιά κολλαγόνου φυτικής προέλευσης.

Το νέο Resveratrol–Lift Instant Firming Serum

Το ανανεωμένο Caudalie Resveratrol–Lift Instant Firming Serum με εξαιρετικά συμπυκνωμένη σύνθεση, ενισχυμένη με το Vegan Κολλαγόνο Ι σε συνδυασμό με ένα αποκλειστικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κατά της γήρανσης (ρεσβερατρόλη αμπελιού και υαλουρονικό οξύ) είναι αποδεδειγμένα 3 φορές πιο ισχυρό από τη ρετινόλη.

Jenny.Gr

Τα αποτελεσματικά, vegan και βιώσιμα συστατικά της αποκλειστικής ευρεσιτεχνίας της Caudalie πιο αναλυτικά δρουν ως εξής:

  • Ρεσβερατρόλη Αμπελιού: Ενεργοποιεί τη δραστηριότητα των πρωτεϊνών του δέρματος.
  • Φυσικό Υαλουρονικό Οξύ: «Γεμίζει» τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ενώ ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα.
  • Vegan Κολλαγόνο Ι (μη γενετικά τροποποιημένο): Ενισχύει τη σύνθεση των ινών κολλαγόνου και τη σφριγηλότητα του δέρματος.

Μέρα με τη μέρα και με συστηματική χρήση, το Caudalie Resveratrol–Lift Instant Firming Serum προσφέρει τόνωση και στους 3 τύπους κολλαγόνου της επιδερμίδας, διορθώνοντας τις ρυτίδες της επιδερμίδας και λειαίνοντας το οβάλ του προσώπου. Φυσικό και μη ερεθιστικό, χαρίζει άμεσα ορατά πιο σφριγηλό δέρμα με αποτέλεσμα την ανόρθωση των χαρακτηριστικών.

Jenny.Gr

H υπέροχη και εξαιρετικά απολαυστική σύνθεση του Caudalie Resveratrol–Lift Instant Firming Serum εσωκλείεται σε πλήρως ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο μπουκαλάκι και διαθέτει ένα άκρως feminine design που αναμφισβήτητα θέλεις να έχεις στη skincare συλλογή σου.

Μάθε περισσότερα για την εκπληκτική σειρά στο www.caudalie.com

Η σειρά διατίθεται σε φαρμακεία, επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και στο www.caudalie.com

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.