REAL LIFE

Σου βρήκαμε πού θα κάνεις staycation στην Αθήνα


Νατάσσα Σχοινά

28 Σεπτεμβρίου 2023

Σου βρήκαμε πού θα κάνεις staycation στην Αθήνα
Πάρε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου και πέρνα μερικές από τις ωραιότερες μέρες της ζωής σου χωρίς καν να χρειαστεί να φύγεις από την Αθήνα.

Μπορεί το φθινόπωρο να είναι η ιδανική περίοδος για διακοπές, αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι χρειάζεται να βρεις τον πιο μακρινό προορισμό για να περάσεις καλά. Ίσα ίσα. Όταν ξέρεις πού να στραφείς, βρίσκεις προορισμούς, ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας, που μπορούν να σου προσφέρουν αυτήν τη γρήγορη απόδραση που ζητάς από την καθημερινότητα. Σημεία που μπορούν να κάνουν πραγματικότητα κάθε σου επιθυμία και να σου προσφέρουν και μερικά ακόμα perks στην πορεία.

Το απόλυτο staycation γίνεται στο The Foundry

Η λέξη «staycation» σχηματίζεται από το ρήμα «stay» και το ουσιαστικό «vacation» και έχει δημιουργηθεί για να περιγράψει τις διακοπές που κάνει κάποιος στον τόπο που ήδη μένει. Και, όταν αυτός ο τόπος περιλαμβάνει το The Foundry, μπορείς να καταλάβεις ακριβώς το γιατί κάποιος προτιμά να μην ψάξει μακριά.

Το The Foundry Urban Luxury Suites στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτίριο της Αθήνας, το οποίο χτίστηκε το 1930 και λειτουργούσε ως στοιχειοχυτήριο εξειδικευμένο στην κατασκευή και χύτευση των γραμμάτων όλων των τυπογραφικών οικογενειών και γραμματοσειρών της ελληνικής γλώσσας. To industrial design του, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, το καθιστούν ένα πραγματικό «στολίδι» στη γειτονιά του Ψυρρή.

Jenny.Gr

Οι σουίτες που θα σου χαρίσουν αξέχαστες διακοπές στην Αθήνα

Στο The Foundry Urban Luxury Suites, θα διαλέξεις ανάμεσα σε 12 καταπληκτικές, πλήρως εξοπλισμένες σουίτες, η κάθε μία ξεχωριστή με τον δικό της τρόπο. Το μόνο που έχεις εσύ να κάνεις είναι να επιλέξεις αυτήν που ταιριάζει περισσότερο στα δικά σου γούστα αλλά και στον αριθμό των ατόμων που θα την επισκεφτούν. Θες να πας με τ@ν σύντροφό σου; Με όλη την οικογένεια; Μήπως μόνη σου; Αποφάσισε και ετοιμάσου για ένα staycation που θα διηγείσαι για καιρό.

Jenny.Gr

Η μέρα σου θα ξεκινήσει με ένα δωρεάν πλούσιο πρωινό από φρέσκα ελληνικά προϊόντα δίπλα στα τεράστια, φωτεινά παράθυρα της σουίτας σου, το οποίο θα έρθει σε ένα καλάθι πικνίκ στην πόρτα σου. Εναλλακτικά, μπορείς να το απολαύσεις στο one-of-a-kind Roof Garden του κτιρίου, με το καταπράσινο layout και τη φανταστική θέα στην Ακρόπολη.

Αφού ξεκινήσεις θρεπτικά και απολαυστικά τη μέρα σου, θα διαβάσεις το βιβλίο σου στον αναπαυτικό καναπέ του σαλονιού με φόντο τη μεταμοντέρνα vintage διακόσμηση του χώρου. Θα κάνεις το beauty pampering που τόσο σου αξίζει στο εντυπωσιακό σου μπάνιο. Θα έχεις το τέλειο background για την επόμενη φωτογράφηση / vlog σου στα social media. Ή απλά θα κάτσεις και θα χαλαρώσεις μη κάνοντας τίποτα, για να ξεκουραστείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Μαγικό και μόνο στη σκέψη!

Jenny.Gr

Από το staycation σου δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπει το Roof Garden του The Foundry. Πρόκειται για έναν παράδεισο στην καρδιά της Αθήνας, που μπορείς να επισκεφτείς από το απόγευμα μέχρι το βράδυ και να απολαύσεις πεντανόστιμο φαγητό και signature cocktails που θα σε κάνουν να επιστρέφεις ξανά και ξανά και μετά την απόδρασή σου. Παρεμπιπτόντως, δοκίμασε οπωσδήποτε τη χειροποίητη πίτσα, κατευθείαν από τον ξυλόφουρνό τους – ένα «όνειρο»!

Υ.Γ. Στο Roof Garden πραγματοποιούνται συχνά pop-up γαστρονομικά events, τα οποία σίγουρα θα σε συναρπάσουν.

Jenny.Gr

Απόλαυσε όλα όσα έχει να σου προσφέρει η Αθήνα

Η διαμονή στη σουίτα σου αποτελεί την ιδανική αφορμή για να γνωρίσεις σημεία της Αθήνας, όπως οι αρχαιολογικοί χώροι στο Θησείο ή θέατρα που βρίσκονται σε απόσταση «αναπνοής» από τη σουίτα σου. Επιπλέον, η ομάδα του The Foundry μπορεί να κανονίσει για εσένα από μία δημιουργική μέρα με μαθήματα μαγειρικής μέχρι εκδρομή στην Αθηναΐκή Ριβιέρα, ώστε να έχεις ένα γεμάτο πρόγραμμα.

Ό,τι και να αποφασίσεις να κάνεις μέσα στη μέρα, όμως, αυτή θα τελειώνει με τον ύπνο σου στο πιο αναπαυτικό κρεβάτι. Βέβαια, ακόμα κι αν κάτι σου έρθει μέσα στο βράδυ, να ξέρεις πως υπάρχει 24/7 υποδοχή που μπορεί να σε εξυπηρετήσει. Οπότε, γενικά δεν έχεις να αγχώνεσαι για τίποτα.

Jenny.Gr

Το The Foundry αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για να κάνεις διακοπές και να χαλαρώσεις ακόμα και μέσα στην Αθήνα. Υπέροχες σουίτες, ζεστή εξυπηρέτηση, εντυπωσιακό Roof Garden... Όλα σε περιμένουν εδώ για να περάσεις τέλεια με τους αγαπημένους σου.

The Foundry

Website / Facebook / Instagram

Σαρρή 40, 10560, Αθήνα

Τηλ.: 211 18 24 604

Email: [email protected]