REAL LIFE FAMILY MATTERS

Γιατί κάθε μωράκι στην Ελλάδα αξίζει στεγνές και ήρεμες νύχτες


5 Μαρτίου 2013

Photo1.jpg

Τα Pampers προχωρούν σε σημαντική μείωση των τιμών τους.

Τα Pampers στέκονται δίπλα στην ελληνική οικογένεια και τις ελληνίδες μητέρες, ώστε ακόμη και στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία, να συνεχίσουν να προσφέρουν το καλύτερο για τα μωρά τους χωρίς να κάνουν συμβιβασμούς.

Με αυτή την πρόθεση, τα Pampers προχωρούν σε σημαντική μείωση των τιμών στο μεγαλύτερο μέρος του χαρτοφυλακίου τους. Οι μειώσεις αυτές που θα ισχύσουν άμεσα, θα κυμαίνονται, ανάλογα με τη συσκευασία μεταξύ 12% & 17% θα και θα εστιάσουν στα πιο ταχυκίνητα μεγέθη της σειράς και συγκεκριμένα στις σειρές Baby Dry & New Baby έτσι ώστε να υπάρξει πραγματικό όφελος για τον καταναλωτή - θα αγγίξουν συσκευασίες που αφορούν όλες τις βρεφικές ηλικίες προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες όλων των οικογενειών.

Για περισσότερο από 40 χρόνια οι ελληνίδες μαμάδες ανέδειξαν με την εμπιστοσύνη τους τα Pampers σε συνώνυμο της βρεφικής φροντίδας. Γνωρίζουμε καλά ότι δεν υπάρχει γονιός ο οποίος δεν επιθυμεί να προσφέρει το καλύτερο στο μωρό του ακόμη και με δικές του προσωπικές θυσίες. Και γνωρίζουμε επίσης ότι δεν υπάρχει μητέρα που δεν αναγνωρίζει ότι στην κατηγορία της βρεφικής πάνας, τα Pampers αποτελούν την καλύτερη επιλογή για το μωρό της.

Σήμερα τα Pampers ανταποδίδουν έμπρακτα αυτή την εμπιστοσύνη. Βρίσκονται δίπλα στους γονείς στην Ελλάδα προσφέροντας την προστασία και φροντίδα που χρειάζονται τα μωράκια τους για μία υγιή και χαρούμενη ανάπτυξη και μετατρέποντας μία καθημερινή ρουτίνα σε ευχάριστη εμπειρία. Γιατί κάθε μωράκι αξίζει στεγνές και ήρεμες νύχτες για ένα πιο χαρούμενο αύριο, που τα Pampers μπορούν να του προσφέρουν.