REAL LIFE FAMILY MATTERS

5χρονη σώζει τη μητέρα της από βέβαιο πνιγμό


3 Απριλίου 2016

Μικρή ηρωίδα αποδείχθηκε η 5χρονη Allison από το Τέξας των ΗΠΑ, σώζοντας τη μητέρα της από βέβαιο πνιγμό σε πισίνα. Η μικρή δεν έχασε λεπτό και χωρίς να διστάσει βούτηξε στην πισίνα της θείας της για να βγάλει τη μητέρα της έξω και τα κατάφερε.

Η 34χρονη Tracy Anderwald κολυμπούσε στην πισίνα, όταν την έπιασε κρίση με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της μέσα στο νερό. Η μικρή ήταν έξω από την πισίνα και κατάλαβε πολύ γρήγορα πως η μητέρα της δεν κουνιόταν και δεν έδινε σημάδια ζωής. Βούτηξε λοιπόν, την έσπρωξε προς τα έξω και φρόντισε μάλιστα να τη γυρίσει με τέτοιο τρόπο ώστε να μην έρχεται σε επαφή με το νερό.

Αμέσως μετά, έτρεξε να ζητήσει βοήθεια από τη θεία της που περνούσε. Το συγκλονιστικό αυτό γεγονός ευτυχώς είχε αίσιο τέλος και όπως αποδείχθηκε, αν η μικρή δεν ήταν τόσο τολμηρή και ετοιμοπόλεμη, η μητέρα της σήμερα δεν θα ζούσε. «Οι γιατροί μας είπαν ότι αν η Tracy είχε μείνει κάτω από το νερό για περισσότερη ώρα τότε σήμερα δεν θα ήταν μαζί μας» ανέφερε χαρακτηριστικά η θεία της 5χρονης ηρωίδας. https://youtu.be/hhSZ3YN52_o Διαβάστε περισσότερα άρθρα στο 4moms.gr