Χίλιες και μία δραστηριότητες για έξυπνα παιδιά

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Ανακαλύψτε χίλιους και έναν τρόπους για να απασχολήσετε δημιουργικά και ευχάριστα το παιδί σας. Ένα πολύτιμο εγχειρίδιο για μωρά και παιδιά έως 5 ετών βασισμένο στην πολύχρονη εμπειρία των κέντρων δημιουργικής απασχόλησης Gymboree.

Τo Βιβλίο

Το Gymboree Play & Music έχει δημιουργήσει ψυχαγωγικά προγράμματα παιχνιδιού, μουσικής και τέχνης, για γονείς και παιδιά ηλικίας από νεογέννητα έως πέντε χρονών. Βασισμένο σε ένα μείγμα που συνδυάζει θεωρίες ανάπτυξης του παιδιού στην προσχολική ηλικία και την πρακτική εμπειρία των πλέον 40 χρονών, τα προγράμματα του Gymboree Play & Music λειτουργούν σε περισσότερα από 700 κέντρα και σε περισσότερες από 50 χώρες. Στο βιβλίο είναι συγκεντρωμένες 1000+1 ιδέες για να παίξετε με το παιδί σας μέχρι την ηλικία των 5 ετών, μέχρι δηλαδή να πάει σχολείο.

Οπισθόφυλλο

Ανακαλύψτε νέους τρόπους για να παίξετε με τα παιδιά!

Ο καλύτερος τρόπος να διαπαιδαγωγήσετε το παιδί με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο είναι το παιχνίδι. Στις σελίδες αυτού του βιβλίου, θα βρείτε πολλές διασκεδαστικές και πρωτότυπες ιδέες για παιχνίδι και μάθηση, κατάλληλες για παιδιά από 0 έως 5 ετών.

Είναι ένα πολύτιμο εγχειρίδιο για γονείς και παιδαγωγούς.

Συμβάλετε θετικά στην εξέλιξη του παιδιού, ενισχύοντας τη γνωστική, κινητική και συναισθηματική ανάπτυξή του, καθώς και την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων.

Προτρέψτε το παιδί να ασχοληθεί με δραστηριότητες που προτείνουν οι ειδικοί και είναι ιδανικές για γονείς και παιδιά. Δεν απαιτούν ιδιαίτερη προετοιμασία και μπορείτε να τις κάνετε στο σπίτι, στην ύπαιθρο, κατά τη διάρκεια μιας βόλτας ή, απλώς, σε έναν κλειστό χώρο.

Επωφεληθείτε από την πολύχρονη εμπειρία μας, για να απολαύσετε δημιουργικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες με το παιδί σας. Και μην ξεχνάτε ότι το χαμόγελο και η αγκαλιά σας είναι η καλύτερη ανταμοιβή!