REAL LIFE TODAY I LOVE

Θησαυρός για τα μαλλιά


9 Σεπτεμβρίου 2013

Τον ανακάλυψα από τη νέα σειρά TONI&GUY.

Ποια δεν αποζητά μαλλιά κομμωτηρίου κάθε μέρα, όλη μέρα; Και ποια έχει το χρόνο για να ασχολείται με το χτένισμά της; Είναι γεγονός ότι με τους ρυθμούς της καθημερινότητας ένα στοιχείο της γοητείας μας ίσως μένει παραμελημένο. Και φυσικά εννοώ τα μαλλιά.

Μία λύση για να έχετε ένα επαγγελματικό hairlook έρχεται από τη σειρά TONI&GUY. Με πλούσιες συλλογές που καλύπτουν τις ανάγκες του καθαρισμού και της ενυδάτωσης, της προετοιμασίας για το styling, αλλά και του τελικού styling, είναι σίγουρο ότι τουλάχιστον μία θα σας ταιριάζει!

Εγώ ξεχώρισα την Casual και την Glamour, οι οποίες καλύπτουν τις ανάγκες όλης της εβδομάδας. Η Casual είναι ιδανική για τις μέρες στο γραφείο που χαρίζει λάμψη και δίνει ένα ανάλαφρο και χαλαρό στιλ στα μαλλιά. Από την άλλη, η Glamour είναι ιδανική για την έξοδό σας. Δίνει όγκο και κάνει τα μαλλιά σας να λάμπουν σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο. Βρείτε την αγαπημένη σας συλλογή από τις νέες σειρές TONI&GUY αποκλειστικά στα  Hondos Center και δώστε στα μαλλιά σας αέρα από πασαρέλα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.