REAL LIFE TODAY I LOVE

To Women In Action


1 Δεκεμβρίου 2013

988340_697106620313529_2130586083_n.jpg

Ο μήνας των Χριστουγέννων ξεκινά με το πιο τέλειο δώρο για εμάς αλλά και για κάθε γυναίκα. 

Η ιδέα μας έγινε πραγματικότητα. 5 γυναίκες, δύο sites 4moms.gr & jenny.gr, oνειρευτήκαμε μια μέρα όπου η κάθε γυναίκα θα μπορεί να παρευρεθεί σε έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες της ίδιας και των παιδιών της. Θα ψωνίσει, θα ενημερωθεί, θα περάσει δημιουργικό χρόνο με τις φίλες της και ταυτόχρονα θα αφήσει τα παιδιά της να παίξουν σε έναν απόλυτα ασφαλή χώρο. Είναι μια μέρα που κάθε γυναίκα έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Έχει ανάγκη από προσωπικό χρόνο μακριά από άγχη και λίστες υποχρεώσεων.

1391640_696208313736693_1653676850_n

Παράλληλα όμως, θέλαμε με κάποιον τρόπο να στηρίξουμε και τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. Η γυναικεία επιχειρηματικότητα ενισχύεται το χρονικό αυτό διάστημα επειδή οι γυναίκες πλήττονται περισσότερο από την ανεργία. Οι Ελληνίδες επιχειρηματίες είναι γυναίκες ικανές, διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις απαιτήσεις της επιχείρησης, αλλά και όλων των άλλων ρόλων της ζωής τους, χωρίς να χάνουν τη θηλυκή τους υπόσταση, αντλώντας δύναμη και ικανοποίηση μέσα από το όραμα, την αποφασιστικότητα και τη δημιουργικότητά τους.Το βασικό μήνυμα για όσες Ελληνίδες ονειρεύονται τη δική τους επιχείρηση είναι να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να τολμήσουν.

Εμείς λοιπόν σκεφτήκαμε να συνδυάσουμε τις δύο αυτές βασικές ανάγκες των γυναικών να τις στηρίξουμε και τις πραγματοποιήσουμε. Απ΄ την μία να διαχειριστούν τη μέρα τους όπως θέλουν και απ΄ την άλλη να δείξουν τον κύκλο των εργασιών τους, να αποκτήσουν αναγνώριση και να εμπνεύσουν με τη σειρά τους άλλες γυναίκες.

Είμαστε πολύ χαρούμενες και περήφανες για το Women In Action. O στόχος μας είναι να γίνει θεσμός και να πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο! Καλή διασκέδαση σ' όλες!   Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.