REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook mou #3


20 Δεκεμβρίου 2013

JENNY-BALATSINOU3.jpg

Η τελευταία Παρασκευή πριν τα Χριστούγεννα! Οι επόμενες μέρες θα είναι ακόμα πιο εορταστικές και η διάθεσή όλων είναι χριστουγεννιάτικη. Φτάνοντας το πρωί στο στούντιο, μπήκα στο καμαρίνι μου και το η διάθεσή μου έφτιαξε ακόμα περισσότερο. Όμορφα ρούχα, καλλυντικά από την αγαπημένη μου MAC και φυσικά η μόνιμη περιποίηση για τα μαλλιά μου από την Kerastase.

outfit3

Σήμερα ξεκίνησα με την επιλογή του outfit για τη σημερινή εκπομπή. Μία μαύρη stretched φούστα James Perse (από το Free Shop) κι ένα ασπρόμαυρο top Raxevsky. Κι επειδή η διάθεση μου είναι χαλαρή προτίμησα να τα συνδυάσω με τα αγαπημένα μου All Star με ένα opak καλσόν, Calzedonia. Δεν μπορώ όμως να μην βάλω τις υπέροχες Folli Follie αλυσίδες στο λαιμό για να ολοκληρώσω την εμφάνισή μου.

JENNY BALATSINOU

photo 6

Αφού λοιπόν αποφάσισα το outfit σειρά έχει το μακιγιάζ. Ξεκινάω με το Studio Moisture Tint, της MAC ένα πολύ ενυδατικό foundation σαν να φοράω ενυδατική κρέμα με χρώμα. Συνεχίζω με ένα τέλειο μαύρο eyeliner, ιδανικό για τις μέρες των γιορτών, το Boot Black το οποίο το συνδύασα με μία σκιά για όλες τις ώρες τις μέρας με μεταλλικά στοιχεία και λάμψεις, την Captivating Mineralize Eye Shadow. Τελειώνοντας με τα μάτια, πέρασα μερικές στρώσεις με την Zoom Black, ένα mascara σε μαύρο χρώμα που προσφέρει πολύ έντονο και δραματικό αποτέλεσμα. Και τέλος σειρά έχουν τα χείλη, τις γιορτές οφείλουν να είναι κόκκινα και εορταστικά. Κι επειδή κόκκινο κραγιόν χωρίς περίγραμμα δεν γίνεται, χρησιμοποιήστε το Beet και έπειτα τελειοποίηστε τα χείλη σας με το Russian Red, το signature κόκκινο lipstick της MAC που λατρεύουν όλοι οι star και γίνεται ανάρπαστο κάθε φορά. Ωστόσο, εγώ σήμερα επέλεξα μία απαλή απόχρωση από τη μεγάλη χρωματική ποικιλία της MAC, το Honeylove, ένα lipstic με αποχρώσεις του μπεζ και του απαλού ροζ.

ker5

Για το σημερινό hairlook και πάλι θα εμπνευστώ από το Red Carpet Look της Kerastase και την νέα σειρά Couture Styling. Μοιραίες, θηλυκές, αισθησιακές καμπύλες από το Forme Fatale, μία κρέμα χτενίσματος σε μορφή gel που χαρίζει μοναδικό-δυνατό κράτημα, δίνει εκθαμβωτική λάμψη στα μαλλιά. Στη συνέχεια, η Laque Couture είναι απαραίτητη για να δώσει κράτημα στα μαλλιά χωρίς να στερεί την ελεύθερη κίνησή τους. Και φυσικά η τελική πινελιά μπαίνει πάντα από το Touche Finale, το serum που φροντίζει τις άκρες των μαλλιών μου.

Τέλος το Elixir Ultime χρησιμοποιήθηκε και σήμερα όπως πάντα, το Elixir Ultime που είναι υπεύθυνο για τη μεταξένια αίσθηση και τη λάμψη στα μαλλιά μου. Και μην ξεχάσω την περιποίηση κι αυτή τη βδομάδα. Το Fusio Dose είναι υπεύθυνο για να διατηρώ την ένταση του χρώματος.

[gallery-285138] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.